In Vain “Currents” Indie Recordings [CAT]

In Vain

El sentit de la justícia és igual que el virtuosisme d’en Lars Ulrich. Ara ens n’adonem que s’ha perdut totalment però, veritablement havia existit alguna vegada? Si hi hagués justícia, tota la població del planeta hauria sortit de casa seva en pilotes llençant confeti i serpentines per celebrar aquest nou àlbum d’In Vain. Sí, novament aquest grup noruec ha editat un disc enorme.

Aquesta banda integrada per  Sindre Nedland, germà d’en Lazare (Solefald, Borknagar), i per la resta de músics que acompanyen a Solefald en els seus directes, ha creat una complexa obra d’Avantgarde/Prog Metal, que veritablement ens pot recordar, curiosament, a Solefald i Borknagar.

Currents” té una mica de l’Avantgarde de Solefald, sense arribar als nivells d’experimentació i frikeria de la banda d’en Cornelius i en Lazare, i un punt de l’èpica dels Borknagar. A tot això li hem de sumar la presència d’en Baard Kolstad (Borknagar, Leprous, etc.) a les bateries, la col.laboració en un tema d’en Matt Heafy (Trivium) a les veus, i la presència de saxofonistes, violinistes, un senyor que passava per allà i es va quedar a tocar el Hammond, i molta més gent que s’ha ofert per sumar esforços.

En aquesta ocasió no arribem als nivells de mística superlativa de “Mantra”, però poca conya amb aquest nou àlbum i amb temes com “En Forgangen Tid” o “As The Black Horde Storms”, que ens deixen amb un treball excel.lent.

In Vain continuen essent la perla noruega pendent de ser descoberta. Esperem que en aquesta ocasió els fans del Prog i l’Avantgarde acabin fixant les seves oïdes en aquesta gent.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s