Podcast del programa emès el 11 de Febrer de 2018

Nou programa del Paranoia Metal Show que, donada la calor inaguantable d’aquests dies, decidim dedicar íntegrament a la música californiana, tot i que des de multitud d’ubicacions dins de California, com poden ser la California del Nord, la California Congelada, la California finesa, la California valenciana

I és que la majoria de novetats provenen de l’estat dels bikinis i les palmeres, com són els Fu Manchu, de San Clemente, California, qui s’endinsen al desert californià per anar repartint uns quants estepicursors. A Los Angeles capital hi tenim el nou disc d’en Deuce, que no és nou perquè ja va sortir, però ara torna a sortir amb cançons que són una merda, com la que es deu cardar el pavo. També a la capital hi trobem als Legend of the Seagullmen, membres dels Mastodon, Dethklok i partidaris del PP californià, que ens presenten un disc amb molta publi al darrera.

I ja que parlem del PP i de les drogues californianes, ens arribem a Galicia per descobrir als Unreal Overflows, que ens han sorprès força, i passem a la versió californiana d’Orient Mitjà com és Egipte, amb la mateixa sorra, palmeres i els Crescent. I és que molts llocs són com California canviant alguna platja, casa o pujant la mitjana d’edat de les noies en patins com pot ser Benidorm.

Al mort de la setmana, sortim de Gainesville per descobrir que tota la ciutat forma part d’un culte sectari circonívol, on cases, barbacoes, bancs i llacs han de tenir forma circular sota pena de mort si hi ha alguna cantonada. D’allà surt el mort de la setmana, que va a parar, com no, a California, d’on mor d’una mort californiana però passada pel sedàs gainesvillenià.

Amb el nostre webmàster, anem un dels països que més exporten a California, com és Bolivia, d’on parlem de gent rara i que es foten part del seu producte interior brut per poder fer el què fan.

Tot i això, avui descobrim l’efecte del maquillatge a la Myrkur, i l’efecte apretamenta vestimentil de la Inanna Ishtar, de qui encara esperem alguna foto en bikini mentre patina per les avingudes californianes.

Com avui ha fet una bona ventada, hem de recollir els estepicursors a Illinois, amb els Within the Ruins, fem un cigarro acompanyats dels Magnum i descobrim que els Machine Head tenen bones cançons al seu darrer disc tot i que els fans no s’ho creguin.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

  Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s