Nou programa que, bàsicament, es defineix pel moment central del programa amb el nostre webmàster on fem la típica comparativa dels bukkakes de les pelis pornos a veure quants trancassos hi ha en joc.

ef17f0bdf1f517fd2f658de5ba3f805b81f4ed5db109bc8ae03d885191ee2407.jpg

A part d’això, us fem jugar una mica, primer al joc de les diferències entre el Modern Metal i el Modern Metal Monyardón dels Mile, després al de les diferències visuals amb les diferents portades dels Schantenmann i tot seguit passem a jugar a fer-se el suec, en les diferents modalitats del tema, resultant guanyadors els Sondak.

No podia faltar, un dia més, la clàssica lliçó de geografia aplicada, on descobrim gràcies als Shining (els noruegs) que el punt mig entre el Trolltunga i el desert del Sàhara és California, concretament, les platges de Los Angeles. Parlant de geografia, descobrim la bonica ciutat de Lahti, on han inventat el “banco-casita“, tot i que una ciutat tan idílica com aquesta pot amagar terrors, com l’aparició de la secta de les barbacoes circulars originaria de Gainesville.

I seguim amb geografia, però en aquest cas no parlem d’un lloc concret sinó de relleus geogràfics i muntanyosos, i ho fem amb la Nyxx.

Parlant de coses de la terra, avui recollim calçots (calsotos en castellà antic) amb el nou single dels Parkway Drive i el nou àlbum dels Eternal Void.

Tenim altres novetats com els Betweeen the Buried and Me tope progs, els nous singles dels Dimmu Borgir menys muflonívols i més ossívols, el dels Godsmack que es passen de les barbacoes de hamburgueses de senglar salvatge al pop a la gallega i el nou disc dels Svartanatt, que tot i que pareixi un grup per anar a caçar óssos al bosc, resulta ser un d’aquells que fumen coses i després moren en l’intent d’abraçar-los.

Amb el nostre webmàster avui parlem dels In Vain, tot i que les deduccions prèvies a la recomanamenta setmanal indicaven que tiraríem cap a altres grups, però al final no ha estat així. I parlant de finals, també parlem d’aquests músics virtuosos que són els bateries i que no saben trobar un final per a les cançons en haver-se perdut la classe del “chis-pún”.

I per acabar, classe pràctica de com sobreviure a una nit freda en plena borratxera, us recomanem el mètode dels que seguim vius més que no pas el del mort de la setmana.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

 

  Aneu a descarregar-lo