Night In Gales “The Last Sunsets” Apostasy Records [CAT]

Si li demanes a un metalhead que et citi els principals referents del Gothenburg Death Metal, la gran majoria et parlaran d’In Flames, Dark Tranquillity, At the Gates o fins i tot dels més recents Soilwork. En una llista d’aquestes característiques és difícil trobar-hi a Night In Gales, bàsicament per dues raons:

– Mai han editat un single incontestable de l’alçada d’un “Moonshield”, un “Blinded By Fear” o un “Therein”.

– No viuen exactament al centre de Göteborg. Els podeu trobar fent birres i component música uns 1.000 Km més cap al sud-oest, més concretament a Alemanya.

El que ningú els pot discutir són grandíssims treballs com el “Towards the Twilight” o “Thunderbeast”, que durant la segona meitat dels 90 els van situar en una posició que podríem qualificar com a de “casi famosos”.

Una de les coses que ha caracteritzat sempre a Night In Gales és que en més de 20 anys sempre han mantingut la mateixa formació, i és per això que “The Last Sunsets” és un disc especial. En aquesta ocasió el seu cantant de sempre ha marxat per concentrar-se en el projecte The Very End. I com ho han resolt? Doncs recuperant en Christian Müller, el cantant amb el qual van gravar la seva primera demo l’any 1995. Tot queda a casa.

Amb aquest esperit tan tradicional i poc donat als canvis, aquest àlbum no presenta massa novetats. Molt bons temes de Death Metal melòdic dels 90, grans melodies i una producció que ens transporta a la nostra tendra adolescència.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s