Podcast del programa emès el 11 de Març de 2018

Nova edició del Paranoia Metal Show que, com sempre, amb la excusa de posar un xic de música, us oferim un programa educatiu i de servei públic, perquè ja se sap que el PMS és lo que tiene, que culturiza y entretiene.

I comencem la part més didàctica del programa parlant dels Pirineus, els gossos de Tura i els Glassjaw. Però la secció de biologia geogràfica no acaba aquí, perquè la barregem amb la secció d’història, parlem dels paquiderms, paquiderms extints, l’stoner, l’edat de pedra, els Rolling Stones i els Mammoth Mammoth.

Parlant d’Stoner, en aquest apartat avui també tenim als Fu Manchu i als Road to Jerusalem, que serien com els The Haunted barrejats amb Soilwork però sense tenir-hi res a veure tot i que en realitat sí que hi tenen a veure.

Altres novetats del dia d’avui són els Sebastien que fan coses rares, Three Days Grace que es podrien haver estalviat les coses rares, els Primordial que no és novetat ben bé si no novetat presentant la novetat i els Rolo Tomassi, de qui demanem que compartiu la foto del nen de tres anys en estat terminal que de segur que tenen al seu Facebook.

1264101469_35

Avui per parlar del mort de la setmana, ens situem entre en Naranjito i en Cobi, i d’aquesta mescla temporal ens apareix el típic Chiquito de la Calzada de dos metres, musculós, llarga cabellera i tot víking. Us eduquem de què fer davant les drogues, les violacions i els desquarteraments, sobretot si s’ha de decidir entre un músic o un baixista.

76ae1f2ba0ef4f6f4de69e3dfb3d96a483929f9642f050e7e1-j4ei9q2

Per si el francés no fos prou difícil de per se, ens trobem amb ciutadans francesos que ens volen complicar la vida, com és el cas de la Djoul Dks dels DVWKINS (apa, pronuncia-ho tú amb accent francès parisenc), però vaja, se li perdona una mica…

 

I no parem d’ensenyar-vos coses al programa d’avui, potser dels més culturals dels darrers 20 anys, i és que descobrim què passa a Albacete amb grups com els ja esmentats Rolo Tomassi, els Jessy & The Ancient Ones o els Night in Gales.

Precisament dels Night in Gales n’aprenem el significat del seu nom, així com la fulgurant carrera del seu antic cantant que és el nou cantant, però que no era cantant de per se, fins que els Night in Gales li han fet el favor de part d’altri de fer-li gravar el seu primer disc als 40 anys i així que pugui dir que sí que és cantant. I és que mai és tard per segons què, i això ho sap molt bé en Satyr dels Satyricon, a qui descobrim com el nou Lluís Llach del nord.

3-pack_Vin_Satyricon6

Abans d’acabar, però, us deixem amb un dubte entre festivals que ens volen enganyar igual que els tot-terrenys aquests que són per anar per ciutat enlloc de servir per anar a muntanya, i és que les gallines són molt putes quan volen i, sobretot, si s’atrinxeren en un pavelló acompanyades de gals com l’Astèrix i l’Obèlix.

 

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s