Svartanatt “Starry Eagle Eye” The Sign Records, 2018 [CAT]

Aquesta banda sueca amb nom de grup de Pagan Folk Metall, resulta tocar quelcom totalment diferent, com és un hard rock que ens porta a la dècada d’entre 1965 i 1975.

Si tenim en compte aquestes dates, sabrem que molta distorsió i dobles bombos no hi havia aleshores, cosa que comporta que a molts ens falti alguna cosa i que trobem aquest tipus de música un tant buida.

Seguint això mateix, trobo el primer track d’aquest cd, “The Children of Revival” bastant desolador, faltat de potència, de vidilla, d’espurna. I ara direu: Però no acabes de dir que és així com hauria de sonar? Doncs sí, però pot millorar-se, com fan a partir del segon tema del disc, on les cançons adquireixen aquesta espurna faltant gràcies a uns cors per aquí, unes guitarres més psicodèliques per allí, uns riffs més animats per allà.

I a partir d’aquesta segona cançó, “Wrong Side of Town”, ja entra la resta del cd bastant bé, destacant temes com “Hit Him Down”o “Duffer”, que ja ens traslladen definitivament a aquesta època, podent-nos imaginar perfectament com Forrests Gumps amb perruca afro ballant entre boles de miralls i dosis de LSD.

Lluís

Hi ha 3 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s