Podcast del programa emès el 08 d’Abril de 2018

Nou programa especial, i no sobre acudits de màsters, si no sobre el món del calçot i la seva estreta relació amb el metalcore.

Reyes-de-Ruta-calcotada-02.jpg

30128075_1824109670972964_1392519141432229888_n.jpg

I és que avui tenim metalcore per donar i per vendre, amb nous discos acabats de sortir de les graelles calçotaires com els Bleed from Within, els que assagen a casa d’un dels membres del programa, els Caliban, o els que recullen calçots en plan més monyes, els Underoath.

Després tenim els que un dia van voler anar a recollir calçots i es van acabar adormint a l’estable, on una vaca els va llepar el cap de joves i encara no s’han pogut tornar a pentinar decentment, els Escape the Faith, i als Breaking Benjamin que s’ho estan deixant un xic això de les llepades de vaca.

 

 

 

 

Després de descobrir la nova classe de calçots californiana, girem un xic la mirada i a la vora del metalcore hi tindríem als grooveros que celebren la recollida dels calçots, com els Orbit Culture o els Chainwreck, tot cofois ells.

Però no només de calçots s’alimenta l’ens metàl·lic, i avui us presentem altres novetats, com la dels rockeros alternatius Red Sun Rising, els alternatius a seques No Ghost, els indeterminats Hibakusha i els stoneros suecs Mustasch.

Avui no tenim al nostre webmàster, però no per això han de faltar fèmines al programa, i és que la Lauren Hart apareix al nou disc dels Kamelot per fer les coses d’homes que ells no saben fer, i la Adrienne Cowan, desitjada per motius diversos.

 

 

 

 

Ah, també tenim la novetat dels Kalmah, però vamos, com ells mateixos diuen amb el títol del cd, es queda pel final perquè és un “Palo“.

tenor.gif

Tot i insistir en fer crides per a revitalitzar (o no, segons com es miri) la secció del mort de la setmana…

… seguim amb la nostra tasca informativa i educativa sobre com prevenir morts dins del món del metall, i aquesta setmana aprenem que sempre és millor portar un unicorni sobre un arc de Sant Martí pintat a la cara que no pas maquillar-te com un ós panda i que et puguin confondre per un violador al principi de la nit de festa i un kebab de vedella al final de la mateixa.

EqualPoisedGiantschnauzer-max-1mb.gif

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s