Podcast del programa emès el 15 d’Abril de 2018

Nou programa que, tot i no ser un especial de res, sí que resulta ser un màster sobre com deixar als estepicursors en llibertat en hàbitats adients per al seu desenvolupament emocional.

MnI6MEi.gif

Estepicursor alliberat en un hàbitat poc adient atacant salvatgement a un ós 

Parlant de màsters, acabem parlant de cerveses i sobre intensos coneixements sobre les mateixes, tot i que no podem acabar barrejant-les amb llimonada, perquè avui n’anem faltats. Qui també van faltats, sobretot de ganes, són els Nicumo, que ens serveixen per parlar dels trastorns alimenticis dels emos finlandesos, una problemàtica que afecta a molta gent.

Avui obrim un nou capítol de “cantants de grups clàssics que esdevenen entranyables iaies del rock” amb el nostre estimat Bob Catley, dels Magnum, que avui tocaven per Barcelona.

D’entre les novetats presentades al programa, avui destaquem als Breaking Benjamin per no destacar com es preveia que destacarien, o als Nekrogoblikon, que destaquen més per frikis que per músics.

El nou directe dels Behemoth ens permet establir una clara relació entre els camioners borratxos polonesos i les misses negres recitades en francès. Així mateix, aprofitem per establir quins són els pros i els contres de les esglèsies de pedra en front de les edificades amb fusta.

D’entre les novetats, destaquem discos que no són nous, com el vell disc dels Pungent Stench que acaba de sortir, i de nous discos de gent com els Crematory o els Saffire de qui ens agradaven més els antics.

I encara hi ha hagut més novetats, com la dels Stonefield o els Dead City Ruins, però han quedat eclipsades per la novetat musical del dia, setmana, mes, any i, segurament, segle, com és el retorn del magnífic baixista, millor persona i filòsof d’importància mundial, dels Spinal Tap, en Derek Smalls, i la portentosa veu de què fa gala al seu disc en solitari.

Avui no tenim recomanamenta femenia, però ho compensem parlant de les virtuts com a músics i persones dels Mägo de Oz, fent una connexió directa a les virtuts dels baixistes que sempre exaltem tant en aquest programa, com al llibre de propera aparició “Fent Amics“.

a487d24fa0d80d01d3a782131f7a9ecf.jpg

Per acabar, avui parlem d’en Evil Satanas, àlies Manolo, i dels costums i problemes que hi ha amb el maquillatge de la gent blackie a l’hora de quedar amb els amics per fer unes cerveses.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s