Voices “Frightened” Candlelight [CAT]

Voices

– Hòstia tiu, la gent no para d’etiquetar-nos com a “frikis”, ja n’estic fart.

– Tranquil, tinc la solució. Muntarem un grup paral·lel perquè ningú sàpiga que som nosaltres i així podrem estar una temporada tranquils.

Doncs continuen essent frikis, encara que en el millor dels sentits de la paraula. Voices, és un projecte paral·lel format per membres i ex-membres de la banda britànica Akercocke, i el cert és que els costa molt fugir de la potent personalitat del seu grup d’origen.

Igual que el seu grup-mare, Voices, tira molt de l’Avantgarde i el Prog, encara que amb el seu tercer treball “Frightened” han aconseguit arribar a una nova i molt interessant dimensió. En aquesta ocasió han decidit explorar amb major profunditat algunes sonoritats provinents del Gothic Metal (el clàssic, el de tota la vida), i l’experiment els ha quedat d’allò més bé.

Per a qui no estigui disposat a enfrontar-se de bones a primeres amb temes massa experimentals, poden començar per escoltar “Manipulator”, un tema decididament focalitzat cap al Gothic que entra molt i molt bé i que els apropa cap a la sonoritat de bandes com The Vision Bleak. “Sequences” i “Funeral Day” són dos dels altres temes que més enganxaran a la gent que agraeixi aquesta nova cara de Voices.

Frightened” també ens deixa una sorpresa pel final amb el tema “Footsteps”, una mena de tema èpico-Pop que mostra la versatilitat i voluntat de Voices per explorar nous terrenys.

P.D. En el temps transcorregut entre la redacció i publicació d’aquesta review, m’he acabat convertint en un autèntic yonki de “Manipulator” i “Sequences“.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s