Nou programa del Paranoia Metal Show, on ens controlem un xic més parlant de morts i la ouija no ens fa cap mala passada, acabant amb el programa tot sencer.

giphy.gif

Aconseguim donar sortida a les moltes novetats del dia, començant amb la versió industrial d’una conga amb l’Albiol, la Soraya i en Mariano, per part dels Fear of Domination i seguint amb els Lik i aprenent la diferència entre els diferents death metalls melòdics suecs.

Avui també us presentem el nou EP dels Amorphis, amb un baixista que fa doblete, ja que també sonen els Barren Earth, la recomanamenta musical que ens fa avui el nostre webmàster.

Seguim de dobletes, perquè, d’entre les novetats, en tenim dues d’Avantgarde, una més normal i decent, com és la dels/en Thy Catafalque, que ens serveix per contrastar entre el servei de jardineria d’Hongria i el servei de jardineria edimburguès, i l’Ihsahn, a qui ha mossegat un hipster rabiós i ens proposa coses rares.

També tenim els nous discos dels Shinedown, que xeixegen força, i els d’uns Parkway Drive i uns Burden of Grief, que tampoc és que ens facin llençar coets.

De passada, us presentem el nou disc dels Dimmu Borgir del què, segurament, el més interessant és saber si n’han rebut més o menys crítiques que els DevilDriver i la seva aventura Country, i això que no parlem del Country dels Avatar, sinó d’aquella cosa que es toca amb una guitarra acústica i que fa plorar, més encara si entens les lletres.

Però no tot poden ser novetats i música, així que ens posem tot tècnico-científics i estudiem la diferència en l’escala evolutiva com a éssers i com a músics entre un baixista prog i un guitarrista de thrash.

a487d24fa0d80d01d3a782131f7a9ecf.jpg

A més a més, després d’aprendre què era una pàtina i com afectava a la longevitat dels telèfons fixes, avui aprenem què es el Decoupage, les seves aplicacions més destacades i parlem de la interessant vida d’aquells que s’hi dediquen.

Parlant de vida, qui no en té ja massa és el nostre mort de la setmana, de Medellín capital, qui va passar del thrash metall, el death metall i el black metall al metall a seques, tot i que en forma força punxaguda.

1uuhbb.gif

En el nostre afà de divulgació d’estudis científics totalment contrastats, estudiem la diferència de seguretat de les persones que hi ha entre l’exterior i l’interior d’un bar.

giphy.gif

A més, per ambientar-nos un xic mentre jugava el Barça-Madrid, us descobrim a la Johanna Kurkela, que avui porta el cabell del mateix color que les tarjetes que no paren de repartir al camp.

A part d’això, una miqueta de fi del món, una miqueta d’estudis fonètics i molt més, al programa d’aquesta setmana.

Aneu a descarregar-lo