Augury “Illusive Golden Age” The Artisan Era [CAT]

Augury

De tothom és sabut que, de tant en tant, hi ha noies que necessiten sincerar-se amb altres congèneres i compartir interioritats, i és per això que munten les “Nits de noies”, o “Nits de mosses”, o no sé com en diuen ara. De la mateixa forma que hi ha molts homes que necessiten presentar candidatura a guanyar un Premi Darwin i queden per fer una “Nit de Goril·les”. El que no tothom sap, és que els fans del Progressiu també tenen les seves necessitats íntimes i de tant en tant, en la clandestinitat, fan “Nits de Proguis”. En aquestes quedades es dediquen a mirar fotos dels baixos d’en John Myung, fan guerra de partitures d’en Petrucci i es mostren mútuament les últimes i més trepidants troballes musicals.

Augury són ferms candidats a ser tema de conversa d’una “Nit de Proguis”…extrems. Es tracta d’un grup que forma part de la inesgotable pedrera de bandes de Death Tècnic/Progressiu canadenc, i de la mateixa manera que molts altres dels seus compatriotes, no són gaire prolífics.

Feia 9 anys que no editaven material nou i els donàvem pràcticament per extingits, encara que s’ha de dir que l’espera ha valgut la pena. “Illusive Golden Age” és un d’aquests discs que està situat a la frontera que separa els discs que t’ofereixen tècnica pura i dura, i els que tenen alguna cosa més per explicar. Com és d’esperar, la tasca instrumental és força espectacular, i en destaca molt la feina al baix d’un Dominic Lapointe al que s’ha atorgat bastant protagonisme enmig de l’entramat instrumental (potser li estan buscant xicota).

Amb temes com “Mater Dolorosa” o “Parallel Biospheres” pots quedar com un autèntic gourmet del Prog i gaudir com un viking amb una destral, i és que aquests canadencs han editat un àlbum de notable alt.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s