Programa especial tietes del rock, avui recordant temps passats del programa, de quan els grups de música feien música, i fins i tot bona, i comentant els temps present, on els cantants de rock tendeixen a imitar a Camilo Sesto.

Camilo Sesto vs James Christian…

Avui aprofundim en l’estudi tant de les pàtines, especialment les de color blau, i de la vida i evolució vital de l’estepicursor en llibertat. Com no, ens remontem a l’inici de l’alliberamenta d’estepicursors nadons en medis salvatges per part dels Kyuss.

mrw7ihqpyjhlejynucpy.gif

I seguim parlant de coses velles, perquè amb els Son of Sorrow recordem a en Miguel Bosé i el carinyu que sempre li hem tingut, amb els nous discos de Sevendust i Engel recordem aquelles èpoques passades, de fa tant de temps com el disco anterior, on fotien canyeta de la bona a les seves cançons.

Parlant de canyeta, avui us presentem una altra novetat, el nou disc dels At The Gates i el dels Copia, que obren la secció del dia “què t’has d’haver cardat per escollir un nom així per al teu grup”.

Finalment, us presentem als Grailknights amb el seu nou cd, que comparativament a l’anterior que era divertit i entretingut, per contra aquest té una col·laboració d’en Joakim dels Chancleton i poca cosa més… ah, sí, segueixen anant vestits amb els calçotets per sobre de la vestimenta.

Ja que parlem de vestimentes, avui parlem d’algú que ho tenia fàcil per ser blackie però va decidir decantar-se pel Death metall en la seva vida musical i pel Death a seques al final d’aquesta vida musical.

557dfb63665defc297a2cd74a799e6ce.jpg

Avui aprofitem fer fer un exhaustiu estudi sobre les bases de maquillatge i la diferència entre una base de maquillatge de senyoretes europees i de blackies colombians.

ygoqGtD.gif

Ja que som a Colòmbia, parlem de com cremar calories amb una bicicleta estàtica i, per contra, de com morir per culpa de la cinegètica i la velocitat.

Avui parlem de dos personatges interessants, primer d’en Jord Otto, de qui hem d’aprendre a com s’ho fa per a relacionar-se com es relaciona, i després de la Alicia Vigil, amb qui no ens importaria relacionar-nos si no és que l’Otto ens passa davant.

I tot i que el mort d’avui era a Colòmbia, avancem una possible mort d’una de les tietes del rock que es pot donar tant per edat de per se, com per proximitat de per altri, en aquest cas, l’altri seria el nostre assassí en sèrie preferit, en Jack Starr amb el seu bonic lema totalment original i verídic de “solo puede quedar uno”.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo