Avui varia un xic el format del programa, donat que un dels dos membres físics del programa (tothom sap que en Sergi, el webmàster, és virtual) està inmers en les negociacions per la renovació del seu contracte entre la ràdio i els seus agents i representants, cosa que fa que, fins que no es renovi la seva fitxa, no farà programa per por de lesionar-se i devaluar el seu catxé dins del bonic món de la ràdio.

giphy.gif

Dit això, fem torns per substituïr-lo entre un i l’altre, i tot i que en ocasions queda prou bé, en altres, les veuetes que tenim al cap i ens diuen coses no ajuden a quallar del tot bé la substitució.

harley quinn gif 9.gif

Ja que parlem de substitucions, avui donem la primícia mundial de que els Exodus no portaran de gira a qui estaven anunciats, els Sensles, donat que el seu cantant i guitarrista va fer cas a la crida feta diumenge passat, i va morir mentre fèiem el programa en circumstancies estranyes. Començant pel fet que la seva dona sent més no tenir diners que no pas no tenir marit, i acabant pel tema de que es diu que ha estat enterrat però no se sap ni on ni quan. Després d’una anàlisi tècnica i profunda, acabem trobant-hi una mà negra, tot i que descartem que sigui la d’en Jack Starr.

c57f372ecb560df86461615a527dea9b.gif

Però no només de cotilleigs viu el Paranoia Metal Show, així que us presentem algunes novetats de la setmana, començant pels Lost Domain, que no és que tinguin res de bo, de fet fan Heavy Metaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllll, però hi col·labora, com no, en Bjorn Speed Strid i seguint amb els Five Finger Death Punch, que… buenu… vist lo que està sortint darrerament, ens esperàvem quelcom pitjor.

També us descobrim un grup raruno, els Motorfinger, i us presentem el nou disc dels Amorphis, que, tot i que avui volíem variar de cançó, no podem, i us hem de tornar a punxar The Bee ja que avui era el dia internacional de les abelles.

Un altre grup que us descobrim avui són els Follow the Cipher que, sí, això que esteu pensant, alguna cançoneta sí que s’acosta al Follow the Leader, Leader, Leader… que són mudernills i electrònics, però alguna altra no tà mal.

I després tenim novetats que no són novetats, per una banda el nou lyric vídeo del nou disc d’Asha que no és nou sinó recopilatori, i el “Destino Perdición” d’Uzzhuaïa, que ja té 10 anys, però que faran gira per celebar-ho.

Parlant de presentacions, avui us presentem dues simpàtiques senyoretes, per una banda la Jo Challen i per l’altra, la Ida Morbida, de qui estem seguríssims que és el seu nom real.

A part d’això, en Sergi a la seva secció intenta fer de sí mateix i d‘Ivan, però fent d’Ivan no aconsegueix endevinar què ha triat ell mateix però com a sí mateix, com a Sergi, tot i això, en Lluís salva la nit i endevina que els recomanats d’avui són els Underoath, els típics americans amb dificultats per reconciliar la música i el cristianisme.

A més a més, avui tenim diverses dificultats tècniques al llarg del programa que aconseguim acabar arreglant, als Mustasch fent campanya per l’alliberament dels presos polítics i la rememoració de l’anterior boda reial britànica on s’ho van currar més i van portar a en Richard Cheese per a la recepció dels convidats.

Tot això i més, força més, al programa d’aquesta setmana.

Aneu a descarregar-lo