Road To Jerusalem “Road To Jerusalem” ViciSolum, 2018 [CAT]

Road To Jerusalem ja comencen bé, definint-se com a grup de rock experimental, sense més. Molts uns altres podrien haver-se autodenominat com a supergrup, ja que tenim a membres actuals o passats de The Haunted, Hypocrisy, Konkhra, Scar Symmetry

Però aquesta gent semblen ser més humils que d’altres, i segurament es nota també a nivell musical, on tenim… sí, rock experimental com bé diuen, però al costat de rock progressiu, bluesero i setentero.

Els temes són més aviat tranquilets, amb un Josh Tyree a les veus, que sembla sortit d’un grup de blues americà, amb una veu típicament esquinçada del combinar molt whisky amb molt tabac, que no li permet fer meravelles vocals, però sí impregnar de sentiment les cançons.

Veig que els defineixen com una mescla tranquileta i sense cridar de Black Crows, Led Zeppelin, Rival Sons i Opeth… per a mi seria més aviat un encreuament de Kadavar, Zeppelin i qualsevol dels grups d’en Lars Eric Mattsson com els Condition Red.

S’està posant de moda això que músics de metall extrem facin projectes paral·lels amb músiques setenteres i vuitanteres, i una bona part d’ells ho claven, com és el cas. Això sí, Road To Jerusalem, a diferència d’uns The Night Flight Orchestra o uns Audrey Horne, són més per tombar-se i gaudir del disc, dels detalls tècnics, de la producció…

Lluís

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s