Podcast del programa emès el 3 de Juny de 2018

Primer programa post-renovació de contracte de l’Ivan, i només a tres de la fi del món, programada pel diumenge 24 de Juny i encara sense cap mena de pista de si aquell dia podrem fer programa, s’acabarà el món abans o ens pillarà a mig programa…

CC_2448146_a8e648fda45b494795267ba24aadce73_meme_otros_socrates_el_filosofo.jpg

Avui anem forts amb les novetats, tot i que algunes de les novetats siguin més aviat fluixetes, com els Ghost que s’han passat del retro-rock al retro-pop, els Graveyard que obren la secció de “suecs-anyejus-setenterus” o els Ex-Deo que, per dificultats logístiques amb els elefants, han de treure discs i anar de festivals com a Kataklysm.

Pujant el nivell de qualitat discaire, tenim als suïssos amb mossa al capdavant 69 Chambers, als qui no se’ls acaben les piles, els Alkaloid i els Fractal Gates.

També recuperem la fe en la música dels 5 Finger Death Punch tot i que ells hagin perdut el seu californialisme inherent de sí mateixos, i preveiem coses originals i molones per part dels Shining (sí, els nouregs trolltungaires, no pas els suecs raruns) i d’aquesta estrella emergent anomenada Dee Snider.

Avui varia lleugerament la fòrmula de recomanamenta femenina del nostre webmàster, però no ens impedeix descobrir a la Heike Langhands ni a la Theresa Jeane, tot i que les analitzem i concluïm no convenen per igual a en Lluís.

Parlant del nostre webmàster, en Sergi, la seva secció assoleix un nou màxim de filldeputisme integral, però això no impedeix que ens recomani als Voices.

I ja que parlem de veus, pugem el volum per comentar que la crida feta fa tres setmanes ha tingut un bon ressó, i ja tres novetats dins del mort de la setmana seguides, essent un hat trick dins del món del Grindcore, amb qui parlem de grups, locals i persones underground, tot i que, curiosament, la mort va venir provocada per alçada enlloc de profunditat.

Aprofitem per fer notar la diferència entre trobar un cabell en una sopa i un grindcore al mig del bistec i de les 7 diferències que hi ha entre una sala de concerts per grups de grindcore i un centre comercial de 5 plantes de Connecticut. Per cert, allí hi descobrim els bancs més hipsters que ens hem trobat fins al moment.

I ja que estem analítics a més no poder, avui us analitzem en profunditat les subtils diferències que podeu trobar entre un camell nigga que passa drogues dolentes a California i un mongol amant del folk.

Tot això i més, incloent una fàbrica de pollastres, la nova Seattle catalana i el naixement de grunxaires al bosc, i una nova classificació dels posts d’aquesta web, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s