Podcast del programa emès el 10 de Juny de 2018

Programa especial “Fent Amics”, repassant els capítols dedicats als progs, extenent el seu contingut, i repassant un xic per sobre ( o per sota, depenent si escolteu el programa anant en moto o conduïnt un camió) el capítol dedicat als amants del Grindcore.

15yn14.jpg

Entre subcapítol i subcapítol de “com fer amics progs“, avui us presentem algunes novetats musicals, unes millors, altres pitjors, i altres dins del món del grindcore.

Entre aquestes novetats, avui tenim als The Zealots, i a la seva versió de refluxes estomacals dels blakmetalers, els Zeal & Ardor.

Però en un programa tan prog, no us podíem deixar sense punxar progressiu, així que tot i la temptació de punxar Tesseract o Rosendo en aquesta mini-secció, us acabem presentant als Solare.

També aprofitem per presentar el nou disc de Tremonti, del qual en comentem les mil meravelles, i també us presentem a un dels grups del moment, els Orbit Culture.

I ja van cinc setmanes consecutives, des que la nostra crida va tenir efecte, que éssers amants del grindcore apareixen com a novetat destacada dins d’aquesta secció tan joiosa del mort de la setmana.

11110976_878178208931866_1761423404031347690_n

Avui reafirmem la teoria que diu que un grindcore té dificultats per sobreviure (o facilitats per morir, segons com es miri) si surt del seu hàbitat natural, afegim un altre grindcore amb sobrenom o nom de guerra a la llista, amb un marcador parcial de 2 a 3 de moment, i parlem de salut i seguritat auditiva, de paradors interestelars i del moment idoni en el què s’ha de finalitzar un avançament.

Per si amb tant de parlar de grindcore us heu perdut, analitzem les diferències entre una persona i un grindcore, i entre una illa de veritat o una illa pillada pels pèls.

Amb el nostre webmàster, avui hi ha majoria absoluta de si la Mizuho Lin convé o no convé a en Lluís, i de si seria acceptada i acceptable per la resta de membres del Paranoia Metal Show i per les respectives parelles.

A més, avui la vaca del dancing pool està contenta, perquè per fi recomanem als Svartanatt, amb els quals descobrim que hi ha algú al programa que, de tant en tant, té moments lúcids a l’hora de fer crítiques.

Per si no fos poc, al llarg del programa d’avui, anem desgranant petites dosis d’aprenentatge d’idiomes amb el italià, japonès, anglès, deathmetalero, francès i, per a qui consideri els gallecs com a persones, i, per tant, el gallec com a idioma en si mateix, també.

trabajo-idiomas.jpg

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s