Vyre “Weltformel” Supreme Chaos Records [CAT]

Vyre

Vyre és un dels últims grups a unir-se al club de l’Avantgarde. És aquest club que trobareu localitzat en l’humit subterrani d’un antic prostíbul de Bangkok, al que només podreu accedir si truqueu a la porta i li dieu la contrasenya “La Masquerade Infernale” a la senyora que fuma i que respon al nom de Madame Grey. De moment Vyre s’hauran de quedar un temps al rebedor, fent companyia a la Madame i bevent ampolles de Pinky, però apunten maneres per asseure’s a la taula dels nens grans d’aquí a no molts anys.

Ja van causar-nos molt bona impressió amb la seva sèrie de treballs “The Initial Frontier”. Aquest nou “Weltformel” continua pel bon camí: temàtiques psicotròpico-espacials, cert grau de complexitat instrumental, melodia, ambientacions, bona imbricació teclat-guitarres i bon gust per l’experimentació.

Un cop dit això, podeu saltar-vos el primer tema. Es tracta de 5 minuts de cançó instrumental que pot ser útil com a intro d’un concert, però no d’un disc. És per això que s’han guanyat el Pinky i el fet de quedar-se una estona al racó de pensar.

Amb “Shadow Biosphere” comencen les coses interessants. És un tema que podríem encasellar en un Black Metal melòdic bastant estàndard, però que té prou entitat. El 100% del seu potencial podem trobar-lo a “Tardigrade Empire”, que és un tema que sí que els situa en una posició important dins de l’Avantgarde. Té una mica de tot el que podríem esperar del gènere. L’últim track “Away Team Alpha”, és l’altra gran peça del disc. Un tema que fins i tot té algunes cosetes que ens recorden a Paradise Lost en el tractament de les melodies de guitarra.

Disc bastant recomanable per als amants del Black Metal melòdic i l’Avantgarde. Donem-los una mica més de temps per veure fins a on són capaços d’arribar.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s