Programa tant replet de novetats que fins i tot n’hem de deixar fora, i és que avui, a més de les novetats, també havíem de parlar de molta cosa.

I és que aterrem just després del Rock Fest Barcelona, d’on en treiem tot un seguit d’experiències que s’han d’explicar i parlem dels grups que hi van tocar, centrant-nos en els concerts de Lujúria, Mojinos Escozíos i els amants de les sopes Campbell.

mojinos4

Poques noies van tocar sota la calor que feia a Santa Coloma de Gramenet, només  la Brittney Hayes dels Unleash the Archers que, vistos els crits que fotia, preferim posar-vos d’altres novetats amb fèmines al capdavant com els Lucifer i el seu amor per les matemàtiques complexes i oscurantistes, els Hanzel Und Gretyl que destaquen i no per ser lo millor del dia d’avui, precisament, o els Kissin’ Dynamite.

Parlant de fèmines, qui diuen que les tenen ben contentes són els Motorfinger, amb una tècnica ben diferent a la del gigoló de més de 70 anys, en Graham Bonnet que hi torna amb la molt originalment anomenada, Graham Bonnet Band.

Qui no estan per lligar, tot al contrari, per celebrar la deslligamenta, són els altres matemàtics quàntics del dia, els Atrocity, que estan acompanyats a la carrera de matemàtiques avançades dels Between the Buried and Me.

Els qui no sumen, si no que resten, en aquest cas ossos pandes en via d’extinció, són els Immortal i el seu nou disc sense l’Abbath, un ós panda que ha evolucionat i s’ha adaptat a ambients més calurosos com els festivals d’estiu. Parlant de coses estiuenques, tenim als DevilDriver que s’han posat la camisa a quadres i han sortit a fer versions al galop, unes versions que, a mida que ens hi fixem, les coneixem més.

I, com no podia ser d’altra forma, continuem amb les novetats, en aquest cas amb els Kontinuum, les diferents èpoques d’en Devin Townsend marcades per l’Anneke i els Chelsea Grin que recullen estepicursors a ritme furiós de Deathcore.

I ja passem a les drogues dures, perquè parlem de barrejar el swing i el cabaret amb altri, com són els Dog Fashion Disco, els que barregen metalcore, vodka i folk rus com són els Zmey Gorynich o els que ens han demanat tants i tants oients, que experimenten un xic amb tot i més amb el Death Metall com són els Aeonnihilation.

Avui descansem d’Avantgarde perquè ja seria massa i, de totes formes, què hi ha més Avantgarde que descobrir que Frank Sinatra va ser un rapero negre dels 50, que Sau són un però dos o que ja tenim substitut per a Els Amics de les Arts?

Del què no descansem és de buscar-li a en Lluís una mossa que li convingui, tot i que durant la secció d’avui amb el nostre webmàster hi ha certes discrepàncies sobre quina de les tres integrants del futur Tinder del Metall li convè més, si la Helalyn Flowers, la Fluffy Starr i el seu chihuahua a pesar del seu oncle Jack o la Erin McCarley a pesar del seu oncle Paul.

I ja que tenim al nostre webmàster, què menys que ens recomani un disc? Descobrim que potser sí que porta la secció preparada de casa, i ens ho demostra recomanant-nos el darrer disc dels Five Finger Death Punch amb tot un seguit de dades, potser no interessants, però dades en definitiva.

I en quant a seccions, dins del mort de la setmana avui tenim un hattrick de vocalistes de Vital Remains amb masses punts en comú perquè poguem dir que es tracta d’una mera coincidència. La investigació està en curs i no podem desvetllar massa res més del que diem en aquesta secció (també perquè avui anem curts de temps, però vaja… minucies).

metralleta-barbie-61772.gif

Per acabar, i després d’aprendre que els cantants de Death Metall de Massachusetts haurien de deixar les gominoles i les aspiracions de cantar amb grups d’altres estats, fem una repassada a l’agenda de concerts, renombrant a alguns dels grups que tocaran la setmana que ve al desè aniversari del Bellcaire Metall Fest, que es celebrarà amb entrada gratuïta a la bonica població de Bellcaire Metall d’Empordà.

33151227_1886129801419296_6971295287973249024_n

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo