Què més refrescant per a passar la calor que fer-ho amb la frescor del Paranoia Metal Show? Eh? Doncs aquí tenim nou programa, perquè recordem que nosaltres no fem paradetes d’estiu, ni vacances ni res, que ens hem de guanyar el sou.

onceheavy1.jpg

Avui ha estat un dia d’aquells de bogeria esportiva, on hem hagut de trucar a tothom per confirmar horaris i que no ens afectés al programa, i així ha estat, campionat del món de motos, la final de Winbledon, la final del mundial de fútbol i el Tour de França, tots han acabat abans de l’inici del Paranoia Metal Show.

hahnemann.jpg

CR_1070811_1ef518c7ea7f4070b4bf2b77ccba6d55_noruegos_un_domingo_por_la_manana.jpg

Aquest diumenge tenim poquetes novetats, primer perquè fa massa calor com per treure discos nous i segon, perquè la majoria de discos van directes a la nova secció de “Discos dels quals n’esperàvem més“, on entren directament els Sick’n’Beautiful acompanyant als Machine Head, Dimmu Borgir, Monster Magnet i Graveyard, tot i que en el cas dels Sick’n’Beautiful, potser no ho esperàvem per la seva fama, si no per poder parlar més sovint de la Herma, la verdulera del barri, que avui trionfa segons el criteri del nostre webmàster.

Un criteri, per altra banda, força dubtós, perquè s’equivoca quan ens comenta què estava pensant ell mateix… pensareu que no és possible, però sí que ho és. Entre dubtes mentals, aconsegueix recomanar-nos a les Thunderpussy, tant en disc com en directe.

Ah, sí, les novetats… que ja m’havia despistat… doncs avui tenim a una gent que intenta innovar sense innovar, com són els Null’O’Zero, els que van d’innovadors però en realitat no ho fan com són els Bury Tomorrow, o els que ja no tenen edat per innovar, com és el cas del tàndem Gioeli-Castronovo.

També en tenim uns que han tingut sort de no ser d’Albacete, com és el cas dels Obscura, i els Sick’n’Beautiful que ja hem comentat lo millor que tenen.

Oi que l’estiu és ideal per anar a fer una pizza a una terrasseta al vespre? Doncs avui podeu escollir entre la pizzeria Tremonti, la Castronovo i la Moracchioli. La recomanació del chef és que mengeu la pizza mirant al carrer, perquè avui passen estepicursors ben lubricats en la seva rodamenta.

Parlant de coses estiuenques, què més estiuenc que el gòtic, el làtex i els travestis? Comencem suaus, només amb gòtic, de la mà dels Voices, però ja anem a pel ple amb els Lord of the Lost i el què podria ser una bona cançó de l’estiu, “La Bomba“, sobretot per la seva lletra tan festiva. A la possible cançó de l’estiu hi acabem afegint als Emil Bulls i els DeLaMuerte fent la bonica versió de “La Canción del Mariachi“.

Dins de la secció d’ “El Mort de la Setmana” avui no tenim ni un mort d’arxiu ni una novetat… cony, de fet, no tenim ni mort, almenys en el present actual. En la comparativa entre punkys empordanesos i punkys de Saint Louis (Missouri), guanyen de carrer els empordanesos tot i que, això sí, s’ha de reconèixer la millor cultura bancaire dels de Missouri.

QlGrclI.png

A la fi del programa, fem un estudi cinematogràfic dels Festivals d’Estiu que encara ens queden i mentre tenim al Cop de Rock que s’assembla a “La Muerte Tenía un Precio”, el Leyendas ens sorprén esdevenint “El Extraño Caso de Benjamin Button“.

metal-grandma

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo