Nou programa que situaríem entre una versió radiofònica del Tinder i la versió pepera musicada de First Dates, amb mogolló i mig de singles i novetats diverses.

Però comencem pel principi, que és com ha d’anar la cosa, i això és repartint uns quants estepicursors de la mà dels Kaiser, per després recollir-los de major a menor potència amb els Within the Ruins, els Parkway Drive i una de les novetats de la setmana, els While She Sleeps.

Cada cop tenim més seccions al programa, i és que a la secció de “Discos dels quals n’esperàvem més“, avui protagonitzats per Audrey Horne i una de les novetats, els Powerwolf, li afegim la secció “Grups dels que ja no n’esperem massa res“, protagonitzada per una altra de les novetats, els Crystal Ball.

Dins la secció singles, a part de desrecomanar els dels Powerwolf, tenim a Greta Van Fleet en la vessant jovenalla, i als Lord of the Lost, en la vessant on la jovenalla hauria de sortir per potes.

I més seccions, avui dins la secció femenina hi tenim als Letters from the Fire i la Nina Bergman que en un primer intent estava com a ressacosa vocalísticament, i als Kontrust que obren una altra secció, la de la cançó de l’estiu.

Dins de la cançó de l’estiu també hi trobem als Dog Fashion Disco, i a un mosquit cabró que serveix per a dinar d’algun dels locutors del programa.

Altres novetats que tenim són en Liam Espinosa, els Epsilon Zero o els This Void Inside, antigament coneguts com a “The Alegry of the Huert”.

I encara més novetats, com són els viejóvenes The Veer Union que darrerament no s’atreveixen a publicar discos sencers, i els Dividing the Element, típic grup de heavy-groove-folk-death de Zimbawe cantant en Swahili, que també ens deixen un vídeo totalment típic i poc perturbador.

Avui, dins la secció “no confondre mai de la vida el death-doom amb el doom-death“, tenim una altra novetat, els Runemagic que deixen de costat el death-doom per passar-se al doom-death, contrastant amb els Unreal Overflows que fan death en plan Death.

Parlant de coses rarotes, avui amb el nostre webmàster decidim que a en Lluís li convé més la Ashley Bean que no pas la Ksenia Pobuzhanskaya, ni que sigui perquè no es faci mal provant de pronunciar-ho.

I més recomanamentes de les parts del nostre webmàster, en aquest cas musicals, com són els Sear Bliss que desperten una inusual atenció per part dels locutors del programa…

37564216_10156509557530030_7437388609268744192_n.jpg

Dins de la secció del mort de la setmana avui viatgem a Seabrook, on tenim moteros proto-blackies que moren o bé per fenòmens paranormals i inexplicables, o bé per màrketing.

25f

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo