hqdefault

Primer cas en la història de la música de mitosi i posterior reunió cel·lular d’una persona en si mateixa, atès que Daron Malakian (al costat del bateria John Dolmayan que ja no és al grup) va crear Scars on Broadway després de la (suposada) dissolució de System of a Down, i ara ens presenten un segon disc no com a Scars on Broadway, sinó com a Daron Malakian and Scars on Broadway… s’ha separat del seu propi projecte en solitari i després ha tornat a unir-se a ell? Es va enfadar amb si mateix en alguna nit de bogeria d’alcohol i composicions? Perquè del grup original de Scars on Broadway solament queda ell… no pot enfadar-se amb masses companys més, que diguem…

I ara em direu “Nooooooo, que ho ha fet perquè se sàpiga de qui és el grup”. A veure, tots els fans de System of a Down sabien perfectament en quins grups va derivar la (suposada) dissolució del grup primigeni, una altra cosa és que la gent no compri els seus discos per la senzilla raó que són una merda.

Daron Malakian es presentava com a compositor i segon cantant de System of a Down… a veure… compositor… veient les meravelles que treu en Serj Tankian en solitari i que en dos discos de Scars on Broadway hi hagi solament un single mig destacable al primer cd… indica en quin grau va participar Malakian en les composicions de SoaD. I això de cantant… com a suport de veu i contrapunt a Tankian, val… com a cantant per si sol amb aquesta veueta finita que se’t fica al cervell… prefereixo al gat que miolava els gols del mundial de Yerri Mina amb Colòmbia (potser si marqués algun amb algun altre equip també els cantaria… ens quedarem amb el dubte).

Terrible mal de cap que provoca la veueta d’en Daron després d’un parell de cançons, i més quan aquestes cançons no tenen ni feeling ni res. Sort (o no, depèn dels discos en solitari que tregui) que System tornen a donar concerts i no morirà de gana.

Lluís