Podcast del programa emès el 05 d’Agost de 2018

Ja tenim el darrer podcast del programa menys refrescant de l’estiu, com demostrem feacientment al llarg del mateix, deixant que us cremeu al sol mentre nosaltres fem el programa tranquilament amb l’aire acondicionat al màxim.

Avui coincideix el programa amb la festa de Vila-sacra, on tenim avis octogenaris pujant per les estructures de l’escenari dels músics i grallers posseïts pel metal després d’una festa-reunió d’extintors alcohòlics que no va acabar massa bé.

malo.gif

Us enviem al mig del desert a deixar anar alguns estepicursors per després recollir-los… a ritme de metalcore? No, amb deathcore de la mà dels Chelsea Grin, i ja després amb els Caliban per si algú no ha patit cap cop de calor.

Tot i això, us convidem a refrescar-vos amb la nova modalitat de refrescamenta com és la imaginació, ajudats pels Søndag, els italians del nord, i a passar pel xiringuito de platja més proper a provar els refregits i les fritangues dels Dog Fashion Disco.

Avui, dins de la secció “Discos dels quals n’esperàvem més” només n’hi tenim dos, a en Dee Snider i als Ghost, dels quals n’expliquem amb totes les proves possibles el perquè del salt de Papa a Cardenal de la mà del cantant.

Poquetes novetats tenim en aquest programa, on hi tenim els Fragile Things, els The Moor amb el seu líder Condemoor i a aquesta malaltia de la pell anomenada Soreption.

Més novetats són els qui no han fet cap volt en avió, els suïssos Gloria Volt, els Slears i els amics dels nens, els Lord of the Lost.

Ja sabeu que sempre us fem partíceps de noves descobertes o informacions interessants de la història moderna, en el programa d’avui us descobrim el perquè de la desaparició de les pilotes de Nivea de les platges.

1.jpg

Amb en Sergi primer fem un especial gatú sobre quina noia li convé més a en Lluís, quedant guanyadora la Priscilla Novaes Leone per davant de la Lady Catman i la Kota Wilkinson.

Seguint amb el nostre webmàster i entre problemes tècnics, avui analitzem què és una ressaca de cavall i on es va originar la primera, i recomanem el nou disc de Gioelli-Castronovo fent gala d’una imaginació impressionant, tant per les nostres parts com per les seves.

I per acabar, dins del mort de la setmana, descobrim com d’Stoners són les panotxes de blat de moro, parlem de la flotabilitat de les pedres en aigua salada i animem a la gent a crear una nova Inquisició, en aquest cas dedicada a discernir els true stoners dels stoners falsos.

tumblr_o21ru0ztRj1qckzoqo1_r1_500.gif

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s