A puntet… a puntet estem de tenir l’inici de programa perfecte, però encara ens falta un pèl de… de res… parlant de pèls, pels pèls no ha colat que siguem un programa gustós, sembla que ens haurem de depilar…

106859-Steve-Carell-you-fucker-gif-Im-TnI2.gif

Sí que cola que no siguem benvinguditzadors, ni refrescants, ni saludables, això sí, ens conservem bé i podem donar una bona escalforeta si ens prenen foc, però no us atrevirieu a fer-ho a algú que costa de diferenciar de la Cristina, la Sofía i la Letizia de la familia reial, ¿veritat? No fos cas que us equivoquéssiu…

giphy.gif

Parlant de la Sofia, o el què és el mateix en el nostre cas concret, el nostre webmàster, avui també l’acabem comparant amb una Ouija espatllada i amb prou encert.

9dNRRy.gif

Però parlem de música, que a vegades ho fem al programa, en el qual avui tenim forces novetats, i començarem per la secció “Discos dels que ens n’esperàvem més”, darrerament prou concurreguda, on hi trobem als PowerWolf que per fi ens han fet cas, els Monster Magnet, els Parkway Drive i els nous discos de KrashKarma i Death SS.

Avui també podríem haver estrenat una secció anomenada “Fricandó d’Stoner amb coses”, perquè tenim als Clutch que hi barregen una mica de blues, i als Vodun, que hi barregen soul de l‘Àfrica més profunda i es nota que recullen cotó mentre fan les cançons…

Per cert, que tenim una enquesta engegada a l’Instagram amb el que vindria a ser el nou membre del programa, que ja ha assistit a uns quants i sembla que vol quedar-s’hi, però encara li hem de trobar nom, què opineu? Com li hem de dir? Post-hardcore o Marilyn Manson?

Avui us parlem de com i quan prendre bones i males decisions, com és el cas dels progs indis de la dreta, els Skyharbor que en van saber fer de bones, i dels La Chinga, que potser no la van acabar d’encertar amb el nom…

I més novetats al programa d’avui, tenim a un grup de hard rock que es creuen que fan pseudo gòtic sinfònic, els Dynazty, i amb els Krisiun aprofitem per parlar del metall extrem brasilè, amb grups com Sepultura o Angra.

I més, i més, és un no parar de novetats, també tenim als folkis Feuerschwanz, que són com en Kevin Schwantz però sense moto, ni casc… és a dir, res a veure, els gòtico-death-groovies-de-tranquis Circus of Fools o els vagos Monstrosity.

Per acabar amb les novetats, tindríem als Iskald, que tot i que no cumpleixen el decàleg blackie ens comencen a caure bé, i als Treat, amb els que descobrim la nostra nova vocació de coaching.

Parlant de vocacions, avui descobrim a la Linnea Olson dels  Maggot Heart, un xic massa seriosa, però sembla tenir clar el què li agrada.

Ja que estem amb el nostre webmàster, ens tornem a oblidar una setmana més de fer xists del Con-The-Moor, i en Lluís i l’Ivan passen a imitar a en Sergi, oblidant-se del què havien decidit la setmana anterior… que avui tocava recomanar als Lord of the Lost, uns que vikinguejen… però també pels pèls.

Avui gairebé tenim un mort en directe, i és que ens arriben les darreres noticies del anteriorment conegut com a “diestro” y actualment siniestro, en Padilla.

Però com es veu que encara l’han pogut tornar a muntar, anem pel mort que teníem preparat, que no és altre que en Randy Rampage, que rampages no sabem si tenia, però rampells es veu que sí. Però vaja, efectes secundaris de la vida californiana al Canadà, i també del fet de ser punky i thrashie… si és que no es pot tenir més mala sort… bé, si, en Padilla… serà que potser també era punky de jove.

Tot això i més (sí, encara hen tingut temps de dir més tonteries), al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo