Avui comencem forts, molt forts… així de forts i metàl·lics:

giphy

I com és això? Doncs perquè resulta que, a més de descobrir que tenim una entrada de programa que encara no havíem fet servir mai i que està força xula, també tenim la millor presentació de programa de la història de la ràdio, i no ho diem nosaltres ni les nostres mares, ho diu un logaritme neperià.

giphy.gif

Avui ens centrem una mica en parlar del nostre estimat líder suprem, i del significat ocult de la paraula Instagram… i parlant de paraules en anglès, us desvetllem la pronuncia ideal que s’ha de fer de la paraula “àlbum” si vols quedar com un entès en la matèria… en quina matèria? La que sigui, però sobretot, si parlem d’idiomes i de parlar correctament.

De quin líder suprem parlem? Us donarem alguna pista, té certes aspiracions, però no és aquest del disc.

41754829_10216184570462467_6098959199335612416_n.jpg

Dins de la clàssica secció “Discos dels que ens n’esperàvem més“, avui tenim als Dimmu Borgir i als Crystal Ball, acompanyats d’alguna de les novetats del dia, com és el cas dels Turmion Kätilöt i dels Thrice i el seu nou disc o els dos singles que han tret Within Temptation una mica oposats per a acontentar a tothom, és a dir, un per als qui els agrada la bona música, i l’altre per als qui no en tenen ni punyetera idea.

D’altres novetats del programa d’avui, són els Deicide, que ens porten la terrible problemàtica familiar d’en Glen Benton i la seva mare, o els russos Pushking Community, que, com a bons russos, fan coses de russos.

D’altra banda, avui recollim alguns estepicursors amb el nou disc dels Fit for a King, us mostrem com un disc mal produït d’una gent que no saben ni quin estil toquen, com són els Destroy Clocks, pot arribar a agradar, i parlem de sindicatures faltades de cervesa amb els The Veer Union i la seva mania d’editar coses rarunes.

Juntament als The Moor, avui punxem a uns altres progs, com són els Irreversible Mechanism amb el seu nou disc, que ens dónen pas a convertir-nos en uns déus (si no ho érem encara amb l’estimació que ens tenim mútuament) dels fans del prog.

Al programa d’avui, a més dels Within Temptation i els Lucifer, tenim més aportacions femenines, com són la Melissa Reese, que no acaba de convenir a en Lluís, ni que sigui per coloramenta capilar, i la Brittany Bindrin, que, tot i el nom, convé, i molt.

Avui el nostre webmàster ens recomana als Dynazty, ni que sigui per la tonteria del nom, perquè total, acaba deixant molt millor el seu anterior disc, el “Titanic Mass” que no pas aquest nou “Firesign” que en teoria estava recomanant.

Parlant de recomanamentes del nostre webmàster, avui recuperem als Night In Gales, els Promethee i als Lord of the Lost, un dels pocs grups no lerdos del món, a qui no li cal el nostre ajut per treure singles.

DfMpkRCUYAAHM2E.jpg

Dins del mort de la setmana, avui ens n’anem cap a Denver, passant per California, però venint d’Irlanda, d’on tenim a un famós Colin de can Colins, com l’actor Colin Farrell, l’assassí en sèrie Colin Ireland o el pilot Colin Mcrae… que mor a California pel típic error del principiant del sexe d’intentar entrar pel darrere sense permís ni lubricant.

i.chzbgr.gif

Tot això, junt a corroboradíssimes opinions político-piro-musicals, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

233879_1.gif