Avui tenim l’edició “princesitas” de la Sofía, la Letizia i la Cristina, lo que vindria a ser el Paranoia Metal Show de tota la vida, però avui amb purpurina… que comença estant a un boli, passa a les mans, i d’aquí a ombra d’ulls. A més, avui, l’Ivan, entre que està tot blackie i que volia sortir aquesta nit, també ha vingut tot maquillat.

9660f4642dddbfdbcd9315e37792723c.gif

I comencem tot animals, no per brutos, si no per animalístics, i és que no ens decidim si els Clutch vindrien a ser o uns gossos mallorquins o uns alemanys borratos, o uns pastors alemanys borratxos. També ens retrobem amb les Brides of Lucifer, que han fet neteja d’ocells atropellats al Parc dels Aiguamolls de l’Empordà.

Dins de la secció “Discos dels quals n’esperàvem més“, avui tenim als Avenged Sevenfold, l’Slash, els Mayan i els Ghost, però com que ja preveiem allargar-nos amb el mort, acabem punxant només als Ghost… que total, la resta… xeix.

Entre fenòmens paranormals, al programa d’aquesta setmana us ensenyem a diferenciar entre les faldilles dels Halestorm i les dels Alestorm, i que no només als ous Kinder podeu trobar-hi sorpreses.

tumblr_m5nugyl44c1rwl09fo1_500.gif

Tampoc ens podem oblidar dels aniversaris, avui un de cada sexe, en Bruce Springsteen i la Mercedes Coverdale.

unnamed.jpg

Però anem ja per a les novetats que us presentem, algunes poc novedoses, com els segundons de Lord of the Lost, els novells Hell Boulevard, els segundons de Rival Sons, els Federal Charm, arxiconeguts per tots, i els Crimfall, que no serien els segundons dels Turisas, perquè als Turisas actualment estan en parador desconegut.

Més novetats del dia d’avui són els Overthrone, que junt als Chelsea Grin, ens seveixen per recollir els estepicursors repartits a primera hora a ritme d’Stoner, els Aborted i les seves balades folkies, i els Dragonlord i el seu post-power, tan post que fins i tot és black.

També dins les novetats, rescatem les restes de la tríada yonkiputera sueca, donant per fet que la tríada americana està a les últimes, i us punxem el nou disc dels Hardcore Superstars, contrastant amb qualitat i quantitat de drogues ingerides amb els progs Prognosis.

Per acabar, dos grups de metall industrial, típics grups industrials de França i Eslovènia, a cadascún més raro, però entre els Kinderfield i els Siddharta, ens quedem amb els industrials hippies perquè es presentin al proper festival d’Eurovisió.

La recomanamenta del dia a en Lluís no porta massa discusió, i creiem que la Aura Danciulescu tota gatuna ella pot ser la indicada.

I ja que estem amb el nostre webmàster, què menys que fer la seva secció? Doncs avui, que ara farà un any de la mort d’en Chiquito de la Calzada, en fem tot un homenatge amb els Can The Moor, els progs d’Itàlia que decidim que serien bons cuidadors… no sabem què cuidarien bé, però ho serien igual de bé que de plurals, sexísticament parlant.

A l’agenda del programa, us descobrim com es posicionen els grups d’un festival de grups amb cantants femenines, i no seria ben bé per la qualitat de les seves cançons…

tumblr_ntji5axlyF1uzc959o1_500.gif

I al mort de la setmana, ens n’anem cap a Medellín, amb un tiu que com a Juan Camillo Arboleda ho peta amb gent que l’estima, però com a Morticium només rep elogis gorrinístics. I parlant de coses que peten, hi ha dos línies d’investigació sobre la petamenta de cor del susdich senyor, una seria per no ser un blackie autèntic i intentar portar una vida sana, i l’altra seria per tot lo contrari, per una mort californiana amb material de primera mà.

6YtJ3QZ.gif

Tot això i més, on el més inclou una trepidant versió a trompeta minimalista de Carros de Fuego, i un mini Fent Amics amb els amics francesos, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo