Dead at 27 “Bring in the Lights” Self Prod, 2018 [CAT]

cover.png

No sé si vosaltres us en recordeu, jo sí, de la primera vegada que vaig escoltar als Papa Roach post-època industrial o que vaig descobrir als Hardcore Superstar amb “We Don’t Celebrate Sundays” del seu disc homònim. Va ser una sensació així com a colpidora, intimista a la vegada que expressionista, fins a meta-musical en superar tot el que m’esperava i imaginava escoltar. Es podria resumir en aquella expressió que es mou entre la filosofia kantiana més purament emocional i les mai suficientment ben acollides observacions de la Mula Francis, i que vaig dir jo mateix quan vaig escoltar aquests discos comentats: “Hòsties!”

Doncs bé, aquesta mescla de rock alternatiu, post-grunge, punk i frescor és bastant resum del que podem descobrir en aquest “Bring in the Lights” dels Dead at 27, ja havent-se posat nom per ser membres excelsos d’alguna tríada ionkiputera. L’únic problema és que no són ni suecs ni californians, sent de Caerphilly, un poblet proper a Cardiff, a Gal·les, i que estic segur que és molt menys avorrit des de l’aparició del grup.

Però no tota la coca és pura a les festes del senyor, i encara que els temes estiguin molt bé, sent frescos i enganxosos, cert és que la qualitat de so és força millorable, no és que parlem d’una maqueta d’un grup espanyol dels 90, però havent-hi els mitjans que hi ha avui en dia, a l’abast de qualsevol usuari, es nota molt quan un cd no té un so de bo cap amunt.

I, si el so és millorable, podem comptar que tampoc van poder pagar al millor dels productors del gènere, que podria haver tret molt més suc a aquests temes, la qual cosa ens deixa un diamant en brut a l’espera de ser polit, però que ja dóna la talla davant els millors ionkiputerus del gènere.

Lluís

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s