Destroy Clocks “Tarot” Autoeditat [CAT]

Destroy Clocks

Per sort, no sóc l’encarregat de màrqueting que ha de redactar la nota de premsa per promocionar el disc de debut d’aquesta banda canadenca. No sé si hauria de ser alguna cosa així com: “Un individu que intenta cantar com si fos una senyora d’avançada edat molt emprenyada que vol tirar-te una sabatilla, ha unit esforços amb una noia dolça, però que presenta certs problemes de carraspera, per tal de crear un àlbum de Death Doom amb una producció força fluixa, que mostra influències estilístiques de Halifax, encara que la senyora gran i la noia amb carraspera m’asseguren que veritablement les seves influències són Deftones i Tool, i que la seva música ha de ser descrita com Shoegaze post-Metal. Compra’l.”

Aquesta vindria a ser una de les possibles definicions de “Tarot“, però el cert és que no acaba de fer justícia a la veritable essència del disc.

Amb tan sols un parell d’escoltades, podem descobrir un sorprenent àlbum de Metal extrem amb certes influències de My Dying Bride, i de Halifax en general, però que compta amb prou personalitat com per desmcarcar-se i crear el seu propi llenguatge. Amb unes estructures simples però efectives i unes melodies de piano que serveixen per unir-ho tot, en tenen prou com per edificar una estructura consistent i de qualitat compositiva notable.

Un cop digerit, “Tarot“ s’acaba destapant com un disc força accessible, directe i molt més comercial del que pugui semblar en un primer moment. Temes com “Throwing Shade“ o “Halifax Mist“ (el títol d’aquesta cançó van escollir-lo per si algú no acabava de captar la seva essència mística) els serveixen com a magnífica carta de presentació.

Aquest disc mereix, com a mínim, una oportunitat.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s