Anaal Nathrakh “A New Kind Of Horror” Metal Blade [CAT]

Anaal Nathrakh

Hauríem d’ajuntar Predator, Alien 2, Terminator 2, Robocop, La Jungla de Cristal, Mary Poppins i la filmografia sencera de Chuck Norris per trobar una descàrrega similar, d’adrenalina, acció, violència, trets (sí, en el disc hi ha trets) i bèsties inquietants. Aquest duet de Birmingham amb pinta de no haver trencat mai un plat ha tornat amb la que pot ser la seva obra més completa fins al moment.

Anaal Nathrakh és una banda freak, que tradicionalment ha mesclat el Grindcore, el Black Metal, el Metal industrial i el Metal simfònic amb tota naturalitat i amb una gran fixació per allò que els historiadors de l’art anomenen “Horror vacui”, és a dir, omplir-ho absolutament tot sense deixar ni un sol espai buit.

Amb “A New Kind Of Horror” han decidit agafar la seva pròpia fórmula i portar-la encara més cap a l’extrem. Tots els elements anteriorment descrits apareixen en aquest nou àlbum elevats a l’enèsima potència, fins i tot les enganxades d’ou amb tapa de piano. Els coneixedors de la banda recordaran que, de tant en tant, a Anaal Nathrakh els agrada mostrar al món fins a on són capaços de fer arribar els seus registres vocals aguts. D’acord, doncs ara escolteu-vos el tema “The Reek Of Fear”.

I tota aquesta extremitat musical portada al límit és, encara que sembli impossible, l’àlbum més accessible d’Anaal Nathrakh. Amb “A New Kind Of Horror”, aquest duet ha sabut trobar un molt bon equilibri entre els múltiples elements que conformen les seves paranoies mentals i, per rematar-ho, han creat temes molt característics i distingibles entre sí. És d’aquells discs en què tu mateix vas modificant el nom de les cançons al teu gust:  “la cançó dels gorgoritos”,  “la d’en Satan” o “la del dia de fúria”.

Ivan Cateura

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s