Nou programa del Paranoia Metal Show que destaca per l’entrevista que fem al Ricardo dels Insight After Doomsday i perquè només encetar el programa, ja fem una revel·lació impactant: que les nostres crítiques són avantgarde alternative prog no mony en les que preferim les comes consonantives abans de les vocatives.

8A6.gif

Avui la secció de “Fent Amics” ve caracteritzada entre la dura decisió a fer entre trobar a en Post-Hardcore o al nostre webmàster, així com les moltes novetats dins del món del Thrash que han aparegut aquesta setmana.

tumblr_pczcqumxSW1rc4d6so1_500.jpg

Per a començar amb les novetats, anem cap al nord però no a fer el vikingo, sino que una mica el punk amb en Hank From Hell, i al pont entre Dinamarca i Suècia amb els Nordic Union.

Encara ens falta buscar un logo, i alguna espècie de lema que ens identifiqui, però anem per bon camí per constituïr la nova i novedosa empresa per a descobrir els singles dels nous discos que treuen els grups de metall… a alguns grups no els cal, però, per posar un exemple així com a l’atzar, als Sirenia i la puta merda de single que han tret, sí que els cal.

Passem a parlar de drogues, les que es foten als pastissets casolans els The Browning que ens presenten el nou disc, que és molt molt molt electrònic però no tant, i els BrokenRail, californians que fan rock alternatiu prou conscients de les seves expectatives de vida.

Per acabar amb les novetats, tenim als The Ocean, de que feia molt temps que n’esperàvem el disc, tant de temps que, fins i tot, ens afecta a les nostres capacitats cognitives i memorístiques.

Amb el nostre webmàster avui parlem de lo molt que ens agrada a tots el disc en solitari d’en Myles Kennedy, y per això, la recomanamenta d’avui és el nou disc dels Anaal Nathrakh, amb un disc de grindcore poc grindcore que passa a ser la primera recomanamenta grindcore, però poc, de la secció del webmàster en més de 20 anys de programa.

Aprofitant que parlem dels Anaal Nathrakh, avui ens posem tot matemàtics i calculem quantes persones completes caldríen per poder fer una cançó de grindcore, però poc grindcore, amb molta pillamenta huevil.

Parlem dels Insight After Doomsday, que avui el seu guitarra, en Ricardo, ens presenta aquest nou disc, Events of Misery, que veurà la llum el dia 16 d’aquest mateix mes, però del que ja podeu gaudir amb un parell de singles molt ben encertats per les nostres parts.

Interessant entrevista on descobrim tot un seguit d’spoilers sobre el nou disc dels Insight After Doomsday i sobre els seus plans de futur, així com tàctiques per tocar a festivals i consells de gestió de gires internacionals… ah, també parlem de música i aquestes coses que es fan a les entrevistes:

Clickeu per descarregar-la

Però tot i fer entrevista, tenim temps per les novetats i per fer totes les seccions habituals del programa, incloent la mai prou ben ponderada secció “cançó llarga per anar a fer el piti“, on us comentem els axiomes bàsics per fer la comparativa tècnico-musical entre els Between the Buried and Me i el musical Chiti Chiti Bam Bam.

I com no, no podia faltar la secció del mort de la setmana, tot i que hagi costat dos intents el poder-la fer, un més del que li va costar a en Gate punxar-se accidentalment per oferir-nos la segona mort californiana seguida que trobem al Canadà, i aprofitem per recomanar-vos usos alternatius a la Gran Enciclopèdia Catalana que tots teniu a casa i no feu servir per a res.

source.gif

Tot això i més, com el fet de parlar de cultura i de Thrash a la mateixa secció, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo