Normalment, a les crítiques, es desenvolupa el disc, s’explica què hi ha de bo i què hi ha de dolent o passable, i al final de la crítica es treuen les conclusions finals o un petit resum, afegint si és recomanable o no, així doncs, començarem pel resum final: No està tan bé com el primer perquè és menys Pretty Maids, però està bé que no sigui tan Pretty Maids.

I ara, l’explicació. Del seu debut homònim en comentàvem que era una versió una mica més intimista d’uns Pretty Maids, sent curiós que en Ronnie Atkins aportés la canya, i el jove del duet, l’Erik Martensson (WET), la part més melòdica i íntima.

Doncs bé, amb aquest segon treball han canviat força les coses, i la veu d’Atkins dista molt d’aquella veu trencada que passa a estripar-se amb els Pretty Maids. De fet, no s’estripa en cap moment, i, fins i tot, podem escoltar-lo cantar amb veu melòdica, sense trencar-la, cosa poc habitual en ell.

Per contra, Erik es mostra una mica més agressiu a les guitarres, donant tot això com resultat un so que es diferencia molt clarament del debut i, per tant, també de Pretty Maids. És millor o pitjor? Podríem dir que és diferent i quedar-nos tan amples, però direm que no enganxa tant com l’anterior disc. És clar que, per molt veterans que siguin, han d’acoblar-se a aquest nou estil, però ens deixen amb bons singles com “It Burns” o “The Final War”.

Lluís