Insight After Doomsday “Events of Misery” Art Gates Records, 2018 [CAT]

Events of Misery Cover.jpg

Fins ara, tu agafaves una cançó d’Insight o Insight After Doomsday i era com les croquetes d’un bar de carretera… el concepte de la croqueta en general el tenies clar, però no eres capaç de definir exactament quins ingredients conformaven aquella croqueta o cançó. Estaves bastant segur que entre els ingredients hi havia el gothic, el death melòdic, l’industrial, el prog… però sabies que hi havia altres coses barrejades que et costava identificar, així com la proporció dels ingredients que sí que identificaves.

Doncs bé, aquest “Events of Misery” és un canvi gastronòmico-musical en la carrera del grup, i deixem enrere les tapes per passar directament al segon plat, un bon filet en la seva salsa.

En aquest nou treball s’identifica fàcilment el filet: o death melòdic o metall progressiu en la majoria de cançons. I després ja, la resta d’ingredients com el gòtic, l’industrial o d’altres, els trobem una mica a part, barrejats en la salsa que acompanya a aquest filet.

És comestible? Sí, perfectament. Hi haurà els qui prefereixin aquest plat, perquè són Insight After Doomsday, i el que cuinen, sempre està bé. I també hi haurà qui prefereixi les croquetes, ja que s’ha habituat a la sensació de tornar-se boig intentant desxifrar els ingredients o al gust de deixar-se sorprendre pels mateixos.

Són els gustos de la gent i cal respectar-los, però vaja, nosaltres no ens queixarem d’aquest “Events of Misery”… almenys, no del que hi ha en ell, sí del que no hi ha: les postres, que són aquella versioneta molona que hi havia als seus discos. Que pot ser que treguin disc de versions i per això se l’han estalviada? Com es nota que són catalans. A veure si aprenen dels bascos, que et cobren 45 euracos per un menú de txuletón i, encara que no hi entrin els postres, almenys et donen unes putes nous.

Lluís

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s