Hank Von Hell “Egomania” Sony Music [CAT]

El músic de Glam Rock és aquell ésser que de jove es disfressa de senyora daltònica que acaba de ser atropellada per un vehicle de gran tonatge, i que de gran… ja no necessita disfressar-se. Per trajectòria musical, actitud californiana i estètica global, Hank Von Helvete (actualment Hank Von Hell) ha fet honors més que sobrats per entrar a formar part del bestiari d’honor dels Glammies il·lustres.

L’ex-vocalista de Turbonegro (una de les bandes punteres de l’onada de Rock escandinau dels 90), ha decidit tornar a primera plana de l’actualitat amb tot el que té. S’ha envoltat d’un grup de músics que l’acompanyen en una aventura que porta el seu nom (o gairebé), que es titula “Egomania” (perquè s’estima molt) i que, per rematar-ho, porta com a portada una bonica foto del dia de la seva primera comunió.

Com dèiem, en Hank no s’ha guardat res. Mentre els seus ex-companys de Turbonegro estan intentant experimentar amb sons dels 80 d’una forma més o menys coherent i estudiada, el bo d’en Hank ha decidit mesclar tota mena de cançons en aquest “Egomania”. Podem trobar temes com “Blood” – que vindria a ser com una cançó dels Aerosmith però canviant el romanticisme per una mica de punkisme -, “Wild Boy Blues” – amb un estil molt Punk Rock melòdic americà – o “Dirty Money” – un dels temes que més ens apropa al seu passat més triomfal -.

Jo no m’hi hauria apostat ni el preu d’un cafè, però resulta que en Hank s’ha acabat marcant un àlbum molt divertit i fresc (si és que un disc pot arribar a ser-ho) sense gairebé cap punt fosc. Bé, s’ha de dir que el single “Bum To Bum” no estaria entre el conjunt de millors decisions que ha pres en Hank durant la seva vida.

Ivan Cateura

3 comentarios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s