Hands Like Houses “Anon.” Hopeless Records, 2018 [CAT]

Quart discd’aquest sextet australià de… uhm… ara ja, post-hardcore. I per què “ara”?Doncs perquè fins al moment es definien com a banda de post-hardcore, però anaven del post-grunge canadenc més comercial i embafador al rock-metall alternatiu alemany, passant, com no, per aquest post-hardcore. Aquest quart treball, “Anon.”, en canvi, és bàsicament això, post-hardcore.

I què tal? Doncsel que ens passa a tots els que ja no tenim dents de llet amb el post-hardcore,doncs que ho trobem una música com per a nens, mentre que el seu anterior disc, el “Dissonants”, també era post-hardcore però barrejat amb post-grunge i rock alternatiu. Era comercial? Sí, però era molón i no donava la sensació de ser un producte per a nens de 13 anys en els seus descansos de vídeos del Fortnite de Youtube.

Ara, en canvi, abusen dels cors en pla 30 Seconds To Mars, aquest “Uh-oh-ooohhh” cantat per 50 nanos a l’hora (que ja sé que és un efecte de producció i no han traumatitzat a 50 nens, o això espero, però perquè us en feu una idea), els falta sang i xixa… Allò que dius: “Mira, aquí li fiques un yeahhhhhhh tot trencat amb una aturada i mola”, però, en lloc d’això, hi ha nens corejant com si anessin tots agafats de la mà saltant i ballant cap a una orgia de capellans.

És a dir, HandsLike Houses, en lloc de madurar, s’han amonyardat. I no em salteu al coll pel paraulot aquest, doncs considero que Queen pot tocar-te l’ànima o deixar-te anar total’adrenalina que portes dins sense ser un grup monyes, o que els Judas Priest fins a el “Painkiller” van ser una grandíssima banda de pur heavy metall no pas monyardón. Però no sé com descriure l’evolució de bandes com Hands Like Houses emprant una altra paraula que ho defineixi millor.

Lluís

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s