Lucifer’s Child “The Order” Agonia Records [CAT]

Lucifer's Child

Nascut com a projecte artístic eminentment focalitzat cap a la muñeira, amb tocs de bachata i una mica de vallenato… o potser no, Lucifer’s Child se’ns revela sense complexos com a una sòlida banda musical hereva de la històrica escena de Black Metal grec.

I quan penses en Black Metal grec, el primer que et passa pel cap és Rotting Christ. D’acord, doncs tot queda a casa, perquè George Emmanuel, el guitarra de Lucifer’s Child, també és el nou guitarra de Rotting Christ. Musicalment sí que trobem algunes connexions entre els dos projectes. Només de començar amb “The Order” ens trobem “Viva Morte”, un tema que veu molt de les essències de la música creada pels germans Tolis. Però aquest disc no es conforma en ser un simple tribut a la banda de Metal extrem més reconeguda del seu país. A partir del tercer track veiem que Lucifer’s Child van tocant un bon grapat dels pals de la baralla de cartes del Black Metal.

La mescla de conceptes que porten a terme transcorre de forma totalment fluida i natural. Amb “Fall Of The Rebel Angels” et sembla estar cavalcant fora de control sobre una bèstia indomable en un rodeo enmig del Jardi de les Delícies; “Black Heart” és un tema que flirteja amb el Doom desprenent malignitat pels quatre costats, com tu mateix el dia que passes per un Stop actuant com si fos un Cedeixi el pas. El disc arriba a la seva culminació amb “Siste Farvel”, el tema que tanca el treball; un gran mig temps amb melodia, ambientació i fins i tot un punt d’èpica.

Si a tot això li afegim una molt bona producció, ens acaba quedant un disc més que notable. Fins i tot pot arribar a cridar l’atenció de públic que no sigui especialment fan del món Panda.

Ivan Cateura

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s