Azusa “Heavy Yoke” Indie Recordings [CAT]

Azusa

Saps quan et trobes amb un grup que perceps ràpidament que serà carn de Primavera Sound? D’acord, doncs ens trobem davant d’un d’aquests casos.

Analitzant ràpidament: el grup està format per una cantant d’Indie Pop (els Sea + Air), el guitarra i bateria vénen d’una banda de Prog Death Metal cristià (però no d’una banda de Prog Death Metal cristià qualsevol, vénen dels grans Extol) i, finalment, el baixista ve dels The Dillinger Escape Plan. Ara que sabem el “qui”, anem a pel “què”. Segons ells mateixos, Azusa es dedica al bonic món musical de l’Avant-Thrash. Sortosament, de Thrash tenen ben poca cosa.

Per no fer-nos molt de mal, podem encasellar-los dins de l’indefinit món del Crossover. S’hi poden distingir moltes influències dels citats Extol i The Dillinger Escape Plan, i això significa molta experimentació i gran quantitat d’esquemes trencats. L’altre punt a destacar són les veus de l’Eleni Zafiriadou, que viuen en un permanent estat de bipolaritat entre la mala llet del Hardcore i la innocència i suavitat de la cantant de folk nòrdic.

Amb tots aquests ingredients damunt la taula, ens trobem un àlbum molt i molt sòlid. La mala llet i la imprevisibilitat són la nota dominant. Amb “Heavy Yoke” tenim un molt bon divertiment pels amants de l’experimentació musical. I lluny del que pugui semblar, arriben a tenir temes que se’t queden gravats a la ment durant molts dies, com el mateix single i tema-títol “Heavy Yoke”.

El debut d’aquesta banda internacional, és una de les agradables sorpreses que ens deixarà el 2018.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s