The Monolith Deathcult “V2 – Vergelding: Dawn Of The Planet Of The Ashes” Human Detonador Records [CAT]

L’edició d’un nou àlbum dels The Monolith Deathcult és com sentir l’agradable somriure dels nens en adonar-se de l’arribada del camió dels gelats en un assolellat i pastoril dia de primavera. Excepte perquè el senyor del camió dels gelats no sol anar armat amb un bat de beisbol, ni fuma puros mentre llueix un bonic somriure psicòtic. Fins i tot, en 8 de cada 10 casos, tampoc sol ser una bèstia desfermada del Death Metal industrial. Però per tota la resta, és ben bé igual.

La música d’aquests holandesos no és festiva, no són Finntroll, però el resultat sol ser similar. Amb el temps han aconseguit convertir un experiment que combina el Metal extrem, el Metal simfònic i molts elements industrials propers a Ministry, en una absoluta orgia musical.

I fins i tot ho aconsegueixen des de l’elegància. Aquest nou àlbum de títol totalment inoblidable ens mostra una nova faceta d’aquests holandesos: el gust per les bandes sonores de superproduccions de Hollywood.

– Eh tiu, he trobat uns samples de veus femenines que segur que han fet servir en alguna pel·lícula d’aquestes d’elfs i nans.
– Podríem utilitzar-los en el nou àlbum!
– Però si som un grup de Death Metal Inudstrial!
– Aguanta’m un moment el cubata.

Doncs així s’ho munta aquesta gent. No li fan fàstics a res, i acaben lligant qualsevol element que se’ls posi pel davant d’una forma magistral.

No seran mai un dels grans noms de l’escena, però amb lo bé que s’ho passen ells i els seus fans, crec que ja n’hi ha prou.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s