Johnny Gioeli “One Voice” Frontiers Records, 2018 [CAT]

En Johnny Gioeli va de camí de convertir-se en el relleu d’en Graham Bonnet o en Robert Plant. Cantant que fa les seves coses així tot heavys amb el grup més conegut (Axel Rudi Pell), però que després va editant coses més intimistes i rockeres per la seva banda.

L’any passat va treure disc amb el seu grup de hard rock que ha mantingut actiu paral·lelament a ARP, Hardline, i aquest any ho ha fet amb l’Axel, ha recuperat el duet amb Castronovo que va crear quan era jove, i ara treu aquest disc en solitari.

Als seus 50 anys, en Gioeli encara està de bon veure, i continua sent dels pocs que no va mutant poquet a poc en entranyable senyora gran, però la seva música, com la dels noms donats al principi d’aquesta crítica, sí que sembla que va evolucionant per a agradar a aquestes senyores grans, que es divideixen entre senyores que s’han fet velles, i músics de rock que en fer-se grans, semblen avies.

Amb Hardline ja ens va avisar que la canya quedava reservada per a Axel Rudi Pell, oferint-nos el disc més tranquilet de la seva discografia. Es va confirmar amb el duet Gioeli-Castronovo, on l’únic tema que no era balada o mig temps, era el single que obria el disc, i ara ens ho reconfirma amb aquest “One Voice“, rock tranquilet, alguna mostra de força amb aquesta veu esquinçada que el caracteritza, i poc més.

No està malament per a escoltar amb la calma, però, encara que sigui una proposta molt diferent a ARP, no crec que hi hagi massa diferència amb els altres discos de hard rock editats, ni que ens aporti res que no hagi fet ja amb Hardline o Gioeli-Castronovo.

Lluís

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s