All Hail The Yeti “Highway Crosses” Minus Head [CAT]

Els rednecks han enviat una expedició al S.XXI per veure si en aquest segle encara queda esperança per continuar amb el seu mode de vida. La cosa està complicada, la majoria han hagut de refugiar-se en l’Stoner, i només alguns visionaris com Lamb Of God segueixen despuntant en el món del Groove Metal.
Vist el panorama i per tal de no estancar-se, han decidit crear un projecte que uneixi la millor tradició Groove amb el que més es porta en aquest nou segle, el Metalcore. D’aquí sorgeix All Hail The Yeti, el projecte de Groovecore que ha de permetre la supervivència de tot un poble.

Aquesta gent va a poc a poc però amb pas ferm. El seu anterior “Screams From a Black Wilderness” no ens va enlluernar tant com el seu debut homònim, però en aquest “Highway Crosses”, sembla que han aconseguit tocar la tecla correcte.

Aquesta banda de California protagonitza un pas endavant consistent en mantenir el bon gust en la construcció de riffs amb aquest toc southern que tant ens agrada i afegir-hi molt més treball en l’apartat melòdic, sobretot pel que fa a les veus. El perill d’apostar per un major treball melòdic a les veus és el de caure en el mateix parany que el 80% de bandes de Metalcore, que han acabat ensucrant-se i semblant adolescents greument traumatitzats. No és el cas de All Hail The Yeti, que han apostat per unes melodies vocals amb molt de ganxo, que pots associar tranquil·lament als d’una persona major d’edat i que es complementen a la perfecció amb les parts més estripades.

El que sí trobem a faltar en aquest “Highway Crosses” és una producció més consistent que recolzi el bon treball compositiu. Falta una mica més de cos per aconseguir que els temes acabin d’explotar tot el seu potencial.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s