Primer programa de l’any, però el comencem sense abandonar els vells hàbits de tenir problemes tècnics durant tot el programa…

Però aprofitem les desventures i les convertim en aventures, doncs decidim començar el programa parlant des del més enllà, donat que no podíem parlar des del més pacá…

Ja amb els problemes mig solventats, comencem a punxar tot un seguit de novetats, que són poques però de moltes possibles, tot i que la màgia del dubte s’esvaeix en breu, una màgia que, per a segons qui, no tindria en John Garcia cantant amb ell mateix…

Els que sí que tenen màgia són els Shezzers, però potser és una màgia derivada del vodka que es foten, de totes formes, el saxofonista convidat sembla que anava serè, no com els DeVicious, que wigwamegen força. Per sort, tenim als setenteros Velvet Insane per arreglar-ho una mica.

També punxem als Eve To Adam que, com a ETA que són, podran violar i robar, però mai podran tocar a Espanya.

Avui encetem una competició entre els rens suecs i els canadencs, sense parar d’anar d’una banda a l’altra, i només aturant-nos lleugerament per estudiar una mica de la història d’aquest gran país feudal com va ser el Canadà del segle XI, ple d’ossos sense color concret.

Ja dins del mort de la setmana, ens n’anem al país dels mentiders, a Ontario, on a més de mentiders, són progs… ja sabeu, si sou emos i us voleu deprimir encara més, podeu anar a viure-hi. I parlant d’emos, ja que estem amb el tema, avui punxem als seus amics, els No Name Faces.

I si havíem començat el programa des del més enllà, avui seguim amb el tema esotèric i us descobrim el vostre futur, però no sense abans fer una secció sobre la salut del cos humà, on us descobrim un eficaç mètode per al restrenyiment.

I com no podia faltar, també tenim secció culinàrio-gastronòmica, i mai millor dit lo dels gasos, perquè els Unearth ens ajuden a exposar la problemàtica del moment: la mancaça de calçots.

Finalment, amb el nostre webmàster, aprenem com el Sr. Ñu no és el mateix que un gordo suec amic dels Iglesias, però no els polítics, els autotunejadors.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana.

Ir a descargar