Aquí tenim el segon programa emès en directe per la nova Paranoia Metal Station, la ràdio de 24 hores de rock i metall que podeu escoltar fent click al reproductor que teniu a aquesta plana web (o anant al menú i entrant a Ràdio Online si navegueu amb telèfon mòbil o similars).

Nou programa on, a pesar de l’anunci de temperatures extremadament baixes per la setmana que ve, nosaltres ja mirem més enllà i plantegem la nova temporada d’operació bikini, si més no, pel què fa al nostre webmàster.

Així mateix, confirmem la nostra raresa inherent, donat que els comentaris que tenim pel Twitter del programa són més positius que no pas els que ens fan pel Facebook… el món s’està girant del revés? No, som nosaltres que veníem de culs ja d’un principi.

Abans de parlar de novetats, parlem de coses més importants, dels calçots que han trigat a aparèixer als supermercats del país, i ho fem amb els nous discos de John Garcia, Greybears i Greenleaf, i és que estem tope d’ecològics avui.

Ara sí, sense més espera, dilacions ni dilatacions, anem per a les novetats, on hi trobem una gent que sí que porta temps esperant, però es veu que en Peter Steele segueix poc disponible, són els A Pale Horse Named Death.

I de la pagesia ens n’anem cap a vora mar, on trobem una gent de mar com pocs, els Afterlife amb el seu rap metall del d’avantes.

També us presentem discos de versions… es pot considerar això com a novetats? Doncs què voleu que us digui, el de Powerwolf segurament no, perquè no és pas el primer cop que el foten a la venta, i el d’Arch Enemy… coses millors s’han vist, com els Oomph! i el seu Ritual, abogant pels col·lectius sense veu pública, però sí de servei públic.

La darrera novetat d’avui són els Medeia, de Tampere, el Tampere finlandès de tota la vida, home… ja…

I a més de les novetats, avui destaca el Fétido dels 90, el cantant dels Smashing Pumpkins i el seu mini-yo, el dels REM, els desagraïts dels Shining o la comercialistat dels Nomy.

Tornem a parlar d’en Sergi però, aquest cop, amb ell, i és que entre decidir si fem una secció o un programa de fenòmens anormals, avui destaquem als Koma, el seu passat i el seu retorn a l’escenari dins de la subsecció “Tal dia com avui, més o menys, si fa no fa la cosa, día amunt, dia avall”, per parlat després dels Soilwork a la seva recomanamenta d’actualitat.

D’en Sergi passem al Mort de la Setmana, avui amb forces controvèrsies com l’animamenta dels morts o la seva reactivació.

I dins d’aquesta secció ens n’anem cap a Burgos, la que no seria la Silicon Valley d’Espanya, però sí la Oslo del país, on no hi ha massa on anar a comprar ni molt menys, seure mentre la teva parella compra, però sí que hi trobem (o hi trobàvem), el conegut per tots com a Peter Tägtgren espanyol, el senyor Silence.

Avui podem repassar de dalt a baix el decàleg del bon blackie, les seves tècniques de màrqueting i, a més, acabem de la forma més blackie possible, amb un “Que os den… morcilla de Burgos” descobrint el depressive-depressive black metal.

Tot això i més, com la possibilitat d’sludgejar amb els The Ocean o descobrir la sala d’espera del metall amb en Björn Speed Strid i el seu germà Borg, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo