Kissin’ Dynamite són un d’aquests grups amb molta personalitat, no prou reconeguts al meu parer. Crec que si uns Scorpions o uns Def Leppard apareguessin ara, els agradaria sonar com ells, entre el heavy i el hard rock, amb el puntet aquest comercial just en la línia de no tirar-nos cap enrere.

Dit això, diré que m’ha semblat un disc fluixet en comparació per se, és a dir, comparant-los amb els últims discos que ens havien ofert els mateixos alemanys, com el Megalomania, amb grans cançons com DNA, Maniac Ball o Fireflies, i l’esplèndid Generation Goodbye, amb la cançó que l’obria i li donava nom, i que obria la llauna a un cd plagat de singles com Somebody to Hate, She Came She Saw o Hashtag Your Life.

Aquest nou Ecstasy comença de forma espectacular, amb I’ve Got the Fire, una de les millors cançons que mai han fet, combinant a la perfecció melodies amb força i ritmes enganxosos. Però, és a partir d’aquí que ens costa trobar altres singles, sí que valdrien la pròpia Ecstasy, Waging War o Superhuman, però no acaben de despuntar deixant-nos amb la sensació d’haver-les-hi escoltat abans… o quelcom molt semblant.

Crec que ells mateixos se’n van adonar, ja que cap al final del disc hi tenim Breaking the Silence, un tema on Hannes Braun oblida les seves clàssiques melodies vocals i experimenta una mica unint-se a la secció rítmica, i poc després ens sona One More Time, molt simple però resultona.

 Lluís