Podcast del programa emès el 10 de Febrer de 2019

Nou programa eròtico-lúico-músico-gastronòmico-festiu, on aprenem, ja només per començar, la diferència entre els anys del porc i de la rata xinesos, i que el pato pekín no sempre és ànec, però, més greu encara, no sempre és nascut a Pequín.

Per a tots aquells que creieu en la fi del món, avui us ensenyem la diferència entre un meteorit de 40 metres, un de 40 kilòmetres i un amb 40 capellans tarragonins… tot això amb les strippers i gogós del programa celebran el dia mundial de la ràdio.

Segueix la nostra investigació a Tinder per saber com fer-hi un canal, no sabem si musical o d’intercanvi de parelles encara, però “estamos en ello”.

Aprofitant que hem tret les camises de quadres de l’armari, al programa d’avui tornem a grunxejar física i musicalment gràcies als Alice in Chains i als Stone Temple Pilots, que feia temps que no ho fèiem.

També feia temps que no us punxàvem Avantgarde, i amb això comencem amb les novetats, en aquest cas amb els Neuronant i les cançons que ens dediquen als paranoies.

Després tindríem novetats que no són novetats tot i ser discos nous, com és el cas dels The Veer Union, que s’han trobat tot de cançons fent endreça, i els Downfall of Gaia, que ja havien tret aquest disc, però poquet.

Obrim un nou apartat a les novetats, que són “Novetats gràcies a que en Lluís no té ganes de sortir de la banyera per aturar la reproducció“, nom que potser miraríem d’escurçar, on hi trobem els Silver End i els Wolf on Fire.

I avui anem a tope de novetats, perquè també tenim els The Wakening i els Tribe of Pazuzu, aquests darrers, són la versió en metall extrem de Ben Affleck fent de Batman, comprovat i demostrat.

Per acabar amb les novetats, nou single d’Ill Niño, del qual destaca el trencament evolutiu que han dut a terme, i els Long Night, uns gòtics dels de patrás.

Parlant de coses anyejes, el nostre webmàster ens recorda als inicis de la seva participació paranoiística parlant dels Edguy, i avancem en el temps però no canviem de país, perquè passem a parlar dels també germànics Oomph! i del seu nou disc on parlen de wàters i policíes de carretera.

Avui, al mort de la setmana, després d’avisar i/o amenaçar amb efectuar una altra de les nostres crides que solen acabar en escabetxinades, ens n’anem cap al paradís d’aquesta secció: Los Angeles, California.

Allà hi trobem a un punky nazi amb nom de producte per desembussar canonades, amant de la filosofía més extrema i visionari combinador de les tècniques de marketing nòrdiques amb la vida californiana.

Tot això i molt més, com la demostració fàctica que l’alemany és fàcil o la presentació en societat del death metal progressiu fiesteru, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s