Sleepkillers “Sleepkillers” Self Prod, 2019 [CAT]

A priori, és curiós que un “super-grup” com aquest no tingui segell discogràfic, encara que potser no han pogut contactar amb els representants de les discogràfiques que havien escoltat aquest disc atès que estan tots ingressats per atacs hipoglucèmics extrems.

Super-grup has dit? No, ho he escrit, però val… aquesta gent són Sam Rivers, baixista-grimpaire de Limp Bizkit, Damien Starkey, ex-vocalista de Puddle of Mudd, l’actual guitarra dels Puddle, Adam Latiff i el bateria dels molt estimats Saliva, Bobby Amaru.

Per sort per als Saliva, aquesta gent no té massa que veure amb ells (ni que un bateria anés a marcar o a saber reproduir el so d’un grup), sí que té dels Puddle of Mud, barrejat amb la part més comercial dels My Darkest Days i de tot el post-grunge en general.

I a aquesta mescla, li afegim sucre, glucosa, stevia, sacarina... i buscarem el més comercial que s’hagi fet. Que tenim un riff que enganxa perquè sembla de Foo Fighters com a “Hogtied“? Doncs res, a repetir-lo fins a la sacietat, sense importar la resta de la cançó. Que tenim una tornada mega-embafadora com a “Drown“? Res, la cançó no tracta més que de repetir la tornada cinquanta vegades.

Cada dues o tres cançonetes, tenim la baladeta o mig temps de torn (aquí potser tendeixen més a sonar cap a uns Seether) per a completar un disc calculat per a agradar a pre-adolescents i emos amb les seves lletres tristotes… uy que la societat m’oprimeix, uy que estic aixafat, uy que em sento asfixiat… eh, ets un putu músic de rock, droga’t, vés-te’n de putes i supera-ho.

Quan apareguin a les llistes de vendes, si us plau, demaneu un estudi comparatiu d’edats i coeficients intel·lectuals abans d’anar a per el disc.

 Lluís

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s