Dream Theater “Distance Over Time” InsideOut Music [CAT]

Dream Theater

Aquelles nits tropicals d’estiu amb sensació tèrmica de 40 graus. Fent la croqueta de punta a punta del llit. Nerviós. Intentant pensar en videoclips d’óssos panda tocant Black Metal en boscos nevats de Noruega.
Finalment aconsegueixes endinsar-te en un dolç però fràgil somni fins que… un p*** mosquit de m**** que ha estat amagat esperant la seva oportunitat per tocar-te la p****, comença a volar en cercles per sobre del teu cap.

Aquest vindria a ser el resum de la meva relació amb bona part de la discografia de Dream Theater. En algunes ocasions com amb “Images and Words” he estat capaç d’enganyar-me i fer veure que el mosquit no hi és, però en general sempre és una presència irritant.

Aquest nou “Distance Over Time” no deixa de ser un bon àlbum de Dream Theater. Per alguna cosa són un dels màxims exponents del món Prog, i els seus integrants folren totes les carpetes dels individus més frikis del barri. El disc té peces interessants com “Paralyzed”, “Pale Blue Dot” o “Viper King”, encara que no acaba d’oferir-nos res que no hàgim escoltat abans.

Potser amb la presència d’una veu menys irritant com seria la d’en Blaze Bayley patint un dolorós accident amb la tapa d’un piano, ho veuria tot amb un ànim diferent.
El cas és que aquesta constant presència sonora capaç d’enganyar el sonar dels cetacis, fent-los varar a la platja i causant-los una terrible mort, és realment molesta.
Si aconsegueixes superar aquest petit inconvenient, “Distance Over Time” és el teu àlbum.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s