Podcast del programa emès el 10 de Març de 2019

Programa que afegeix un tercer palito al que teníem després de la V mentre anem comptant els programes que fan els paranoies en llibertat dins del seu hàbitat natural…

En aquest programa avui resolem moltes incògnites, com si fóssim un programa d’aquests de coses paranormals, i és que teníem el disc de la Doro de qui descobrim que podria ser que ja no faci gala d’abdominals a la vida real, el dels Mägo de Oz que podria ser que ja fessin gala de… i molts més a punt de punxar… es brindarà la ocasió?

Avui emplacem als bevedors d’aigua a no fer-se presents de forma presencial perquè tenim poques reserves d’aquest líquid, a menys que els agradi l’aigua salada, doncs descobrim que la Falla de San Antonio de l’oceà Pacífic passa pel bell mig de la ràdio.

Tenim moltes novetats, a més de les ja comentades, i comencem per gent faltats d’idees com els Buckcherry que versionen a altra gent, o els Children of Bodom i els Týr que es versionen a sí mateixos.

Després tindríem a uns que no podran ser mai de cap tríada ionqui-putera en viure a Suïssa, com els The Minx, i d’altres que ja no tenen edat com per ser-ne, com els Tesla.

Avui la vessant folkie del programa està més farcida que un pollastre amb un gall d’indi a dins, i és que a part dels Týr que han fet un disco del tiempo, tenim als Subway to Sally que us recomanen molt café per aguantar desperts el seu disc, i els galeguinyus Mileth, que graven cançons mentre uns s’estan pixant i els altres es cremen traient les galetes del forn.

Qui no és tant multi-task music metal, però que fan millor el què han de fer, són els deathmetaleros Misery Index, que avui no ens donen cap índex ni paràgraf, sinó el punt de potència al programa.

I per acabar amb les novetats, resolem dues incògnites:
1- En Dolph Lundgren va desmuntar al seu germanet Rob d’una hòstia quan es van veure per Nadal?
i 2- Quan els Saul parlen de Trolls passejant per la Via Làctea… van molt o poc fumats?

Dins del mort de la setmana avui també resolem incògnites vàries i diverses, com per exemple què no s’ha de fotografiar si no vols que et fotin un tret a Edmond, quants trets d’escopeta has de fer seguits per acabar amb capsulitis, o com donar sentit a la definició de pop-rock d’un grup que no té massa res de pop.

Avui el nostre webmàster ens fa recordar als Su Ta Gar enmig d’anècdotes varies i diverses sobre les drogues, i és que avui surten tantes drogues per totes les bandes del programa que se’ns en acaben anant de les mans.

La recomanamenta de la setmana, a nivell de discos criticats a la web, és la dels Hamlet, de qui parlem extensament de coses importants a nivell de la seva música, com és la seva posició geogràfica, la rel·lació amb la Pilar Rubio o, com no, les drogues.

Tot això i més, com la nova ubicació espacio-temporal del Rock vs Càncer d’aquest any, o la comparamenta entre la secció de Discos dels quals n’esperàvem més i la de Discos dels quals no ens n’esperàvem una merda, al programa d’avui:

Aneu a descarregar-lo

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgironarock%2Fposts%2F2472143933065884&width=500

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s