Programa número xeix de la nostra era, quina era? Doncs era que se era, era un programa de música metalera…

Programa en què la balança cau pel propi pes de Ben Affleck davant l’amenaça d’innacció del seu competidor, en Richard Gere, i on demostrem que no sabem fer coros desacompassats.

Avui fem cas del nostre gran criteri sel·leccionador de cançons que, és tan i tan bo, que a vegades fins i tot coincideix amb uns experts de tal envergadura com els Jackass, i punxem a en Hank Von Hel.

I anem ja per novetats, començant per una merda de single dels Hardline acompanyat d’una versió super-mega-ultra original dels Queen dedicada a en Jordi Hurtado, o la nova oda als ous Kinder dels Stahlmann.

I seguim amb novetats però, en aquest cas, de colita pròpia i kilòmetre zero, bueno, potser collita pròpia no, però plantamenta, sí, en Big Ivanhoe, i parlant de gent gran, però en el sentit de l’edat, trobem als A New Revenge i els problemes de sonotones.

Aconseguim trobar una cançó no avorrida d’uns francesos avorrits per se i no només per ser francesos, com els OSM, i ens n’anem al bressol del rock metall alternatiu per a descobrir als Alphawolves, tot i que ells potser busquin altres coses en bressols…

És època de calçots i no podia faltar una novetat per recollir-ne, com els From Sorrow to Serenity ni una altra que provoqui indigestió calçotívora, com els Corroded, tot i ser novetat no novedosa.

I entre novetats no novedoses i reunions que no són reunions, avui parlem de gent que va espitosa per la vida amb el nostre webmàster, els DragonForce i el xinito al qui se li ha passat l’allos tles delicias.

Encara amb el nostre webmàster però en l’apartat de recomanar coses bones, avui ens trobem amb els GreenLeaf i els sons setenteros tope de molons.

Abans de passar al mort de la setmana, avui fem palesa la saxofilia de l’Ivan després de punxar una mica de death metal progressiu amishero millorat amb els Rivers of Nihil.

I ja dins de la secció del mort la setmana, avui fem un repàs exhaustiu del decàleg del bon blackie i de les simpàtiques senyoretes que ens podem trobar a Litau, no pas sense abans fer pal·lesa la preocupació pels músics de Black Metal que no tenen cura de la transpirabilitat de la seva pintura facial.


Tot això i més, al programa d’aquesta setmana, que teniu a continuació en dues parts desiguals:

Ir a descargar

Ir a descargar