Diabolical “Eclipse” Indie Recordings [CAT]

Diabolical

Els valors de la família tradicional estan en greu perill. Els bons i benintencionats pares ja no saben què fer amb els seus fills. Fins ara, col·locar-los al conservatori per aprendre a tocar algun instrument clàssic, o apuntar-los a cantar en una dolça i harmoniosa coral era sinònim d’èxit. Tristament ara tot això s’ha acabat. Cada cop hi ha més possibilitats que els nens, un cop sortits del conservatori o de la coral, acabin vilment segrestats per un grup de Black Metal simfònic que necessita músics innocents per fer un gran show al Wacken o gravar instrumentació clàssica en un estudi.
Vist això, ja hi ha molts pares que opten per portar els seus fills als autos de xoc. Amb una mica de sort podran tornar-se com la Rosalía i, com a mínim, guanyar uns quants diners.

Mentre encara queden dolces veus per segrestar, els suecs Diabolical han decidit parir un magnífic àlbum de Black Metal simfònic amb majúscules, neons i coloraines. Res a envejar als últims àlbums de Dimmu Borgir o Septicflesh. De fet, podríem comparar aquest “Eclipse” amb les composicions més recents i de caire més simfònic dels Dimmu i, en les parts més tranquil·les i melòdiques, amb els àlbums de l’etapa intermèdia de Therion. És a dir, la bona.

La virtut d’aquest “Eclipse”, és que Diabolical han optat per fer cançons. És a dir, han anat a buscar en cada moment del disc el que necessitaven per crear un bon tema, sense abusar de cap recurs. Sí que podem dir que els cors femenins destaquen per sobre d’altres elements, però estan realment ben imbricats amb el conjunt de les instrumentacions.

Es trobava a faltar un bon àlbum d’aquestes característiques. Últimament, sota l’etiqueta de Metal simfònic surten molts productes que, a part de molta inversió en Photoshop a les fotos promocionals, poca cosa més tenen per oferir-nos.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s