Children Of Bodom “Hexed” Nuclear Blast [CAT]

Children of Bodom Hexed

Children Of Bodom ja comencen a ser pel Metal el que el Bar Deportes és pel món de la restauració. Ambdós són posseïdors d’una nul·la capacitat per la sorpresa. Quan t’endinses en la penombra del Bar Deportes ja saps que t’hi trobaràs aquelles velles cadires de vímet i fusta, col·locades al voltant d’unes taules amb les quals t’hauràs de barallar per tal d’aconseguir desenganxar la teva mà de la seva superfície greixosa. També ets plenament conscient del gust que tindran les patates braves. No pot ser d’una altra manera doncs l’oli de la fritanga és de plena confiança, ja fa més de 15 anys que no surt de la fregidora i ha acabat adquirint aquell característic sabor a calamar a la romana.

Children Of Bodom també porten més de 15 anys reciclant els riffs i melodies de la seva gloriosa trilogia inicial d’àlbums. Encarem cada nou àlbum d’aquests finesos amb el petit bri d’esperança d’escoltar alguna petita evolució, però crec que jo ja dimiteixo.

Amb tot, s’ha de dir que segurament “Hexed” és el seu millor àlbum des del “Hate Crew Deathroll”. Se’ls nota compositivament més frescos, i no fa gens de mandra escoltar-te’l un parell de vegades seguides. Comença força vigorós amb una bona “This Road” i va mantenint un bon to amb algun tema destacable com “Hecate’s Nightmare”, que tècnicament és de les més senzilletes, però entra molt bé.

Al final, “Hexed” quedarà com una excusa per iniciar una nova gira mundial i incorporar un parell de nous temes al seu repertori, i pels que vam flipar amb ells a finals dels ’90 ens servirà per recuperar durant uns dies el “Something Wild”, el “Hatebreeder” i el brutalíssim “Follow The Reaper”.

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s