Nou programa, especial Rosalía traca-traca-trá, on aconseguim lligar als Ex Deo amb la familia reial espanyola, els Vox amb l’Stasi i la senyora d’en Ben Affleck amb el Girona de fútbol, i això amb menys de cinc minuts de programa.

Abans de les novetats, us presentem la única cançó bona que ha fet en Josh Todd dels Buckcherry en més de deu anys, i resulta que va, i no és seva… no, si ja és tenir mala sort això…

I comencem amb les novetats, i ho fem amb els Märvel, que poc o res tenen a veure amb els superherois, però sí que tenen a veure amb el Capità América… ¿com és possible això? És, és…

Seguim amb més novetats, amb els The Fallen State, qui vindrien a ser la Rosalía del post-grunge més actual, tot i que encara no són caps de cartells de festivals diversos.

Fem una petita pausa en les novetats per parlar-vos de com diferenciar a grups viejunos o anyejus dels més nous, com és que els Saliva i els Tesla encara tenen Myspace, i com els Electric Mary són la seva versió més jove (dels Tesla, no pas del Myspace).


Amb els PaleHørse aprenem a diferenciar entre els progs molons i els que de petits eren els putos empollons de la classe a qui mai els han dit el què els havien de dir.

I més novetats, tenim als australians Struggletown que són més anyencs, als Horizon Ignited que són més moderns, i als Numenorean, que no són ni una cosa ni l’altra, però ens serveixen per lligar conceptes.

Encara dins de les novetats, descobrim a uns fans de Reservoir Dogs, els Scream Blue Murder, i als Inter Arma, uns sludges de Richmond que són sludges donat que no són vaques.

Després de comentar els problemes amb l‘acumulamenta de morts que tenim a les neveres, avui tenim una nova sorpresa dins del mort de la setmana, no tan sorpresa com la setmana passada, però sí sorpresa en definitiva.

En aquesta secció descobrim la l’estreta relació existent entre l’efecta crida de la pel·lícula Lords of Chaos i l’Steven Seagal.

Avui el nostre webmàster ens ve fluixot, parlant-nos de la Doro, els Warlock, la capa d’Ozó i de la relació entre els Rival Sons i Vox.

I acabem el programa parlant de la quitxalla que omplirà els festivals d’aquest estiu, i de com lluiran els Mayhem a la platja al costat de la Tarja… tot un repte visual.

Tot això i més, com els challenges musicals que s’estan donant a Suècia, els blackies esquiadors i més, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar