Programa especial pel Dia de la Mare que, tot i ser un monogràfic sobre el tema, també acabem parlant de com és de molest escoltar-se a si mateix per l’orella en comptes de pel nas.

Un altre dels temes incipients de la nit són les novetats no novedoses, o si i no, o votem a Ciudadanos.

D’entre aquestes novetats que no ho són, però que sí que ho són, tenim el single proto-punkarra dels Trivium, el nou vell disc dels Jack Slamer i l’últim i penúltim disc dels Asphalt Horsemen.

Menció a part, mereix el disc de versions de Jonathan Young, el petit dels Jonathan, i la seva versió prog-experimental de la Sirenita.

Avui també, d’entre les novetats, aquest cop sí encara que no ho semblin, tenim a dos grups tunisians, uns lleugerament més prolífics que els altres, Myrath i Carthagods, veient el prog desde perspectives diferents.

Qui no serien massa progs, són els Kampfar, uns blackies de bon comportar-se que ens presenten nou disc.

I parlant de blackies, però aquests més encarats al món caní, avui descobrim als Belzebubs tornant a parlar de dibuixos animats.

Passem ja a internar-nos dins del món core, on també hi tenim doblet, en aquest cas de rapcore, amb els Superheist, que serien menys core i més de lluç, i els Notions, que ja sí que serien més de Rap i de core.

Per acabar amb les novetats, dues próstates o propostes molt diferenciades, els poc originals Amon Amarth i el seu community manager espanyol, en Ramón, i els deathcorerus dels pijus, els Osiah.

Però no tot han de ser novetats, també tenim exclusives, com les darreres declaracions de Chester Bennington sobre el projecte de Mark Morton o els punts en comú que tenen un punky i en Devin Townsend.

Avui, dins del Mort de la Setmana, tornem a tenir novetat, però de les de veritat, tot i haver mort en diumenge, donat també perquè encara no hem editat el “Manual del Bon Moridor de Diumenge”.

Avui ens n’anem cap a l’Argentina a fer un intens estudi etimològic i nominalístic, a més de fer un bon repàs al decàlec del bon blackie, així com l’afectació que va tenir el Corralito sobre el món del Black Metal argentí.

Després d’un breaking news al més pur estil empordanés, i d’un xist fallit per part del nostre webmàster, avui descobrim que a l’Ivan només li funciona bé una bola, tot i que, quan li funciona, pot endevinar que la recomanació d’avui del nostre webmàster eren els Haggard sense gairebé cap pista.

El nostre webmàster, a la seva segona subsecció, avui ens recomana als Electric Mary, per acabar de celebrar el Dia de la Mare, amb el seu disc Mother que posa colofó final a aquest programa monotemàtic… o gairebé.

Tot això i més, com descobrir quina és la democràcia preferida de Ciudadanos o classes avançades d’hongarès, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar